Τσιτσιπάς: «Κάποιος πρέπει να σταματήσει τον Τζόκοβιτς - Εγώ ή κάποιος άλλος»

Τσιτσιπάς: «Κάποιος πρέπει να σταματήσει τον Τζόκοβιτς - Εγώ ή κάποιος άλλος»

Sportal newsroom 14:23 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 28.01.2024

Ανακουφισμένος από την πρόκρισή του στον τρίτο γύρο του Australian Open εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε στα τέσσερα σετ τον Τζόρνταν Τόμπσον.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ανακουφισμένος για τη νίκη του. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ο τελευταίος πόντος. Η αδρεναλίνη, η ένταση του αγώνα ήταν τρομερή. Οι δύο πιάσαμε υψηλό επίπεδο τένις κατά διαστήματα. Σέρβιρα για το ματς, ο αντίπαλός μου είχε καλή επιστροφή. Ευχαριστώ τον κόσμο που με υποστήριξε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μεγάλωσα παίζοντας σε άδεια κορτ, τώρα που αγωνίζομαι σε αυτές τις μεγάλες αρένες ήταν ο μεγάλος μου στόχος και είμαι ευγνώμων γι' αυτό

Στο τέλος της ημέρας είχα κι εγώ υποστήριξη. Είναι λογικό να στηρίζεται ένας παίκτης που αγωνίζεται σε Grand Slam που γίνεται στην πατρίδα του. Το γεγονός ότι μπορώ να πάω για ύπνο γνωρίζοντας ότι τα έχω δώσει όλα, είναι καθησυχαστικό», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι παραδοσιακά πηγαίνει καλά στην Αυστραλία. «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για την πορεία. Είμαι εδώ, ενθουσιασμένος στο κορτ με αποφασιστικότητα. Ξέρω μέσα μου ότι είμαι ικανός να πετύχω κάποια πράγματα. Το US Open είναι από τα αγαπημένη μου τουρνουά, δεν πήγαινα σχολείο για να το παρακολουθήσω. Ο καιρός εδώ μοιάζει με αυτόν της Ελλάδας. Όταν πρέπει να παίξω τουρνουά είμαι προετοιμασμένος για κάθε σενάριο», σημείωσε σχετικά.

«Κάποιος πρέπει να κερδίσει τον Νόβακ. Ή εγώ ή κάποιος άλλος», απάντησε ο Τσιτσιπάς για το τι πρέπει να γίνει για να έχει πιθανότητες για τον τίτλο.