Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό που έγραψε ο Κύργιος, ξέρω που ήταν χθες βράδυ»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό που έγραψε ο Κύργιος, ξέρω που ήταν χθες βράδυ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:42 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 28.01.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου την πρόβλεψη του Νικ Κύργιου για την κατάκτηση του Australian Open από τον Έλληνα τενίστα, λέγοντας πως τον εκτιμάει και τον σέβεται, αλλά την ίδια στιγμή δεν σημαίνει και τίποτα για εκείνον.

Ο Νικ Κύργιος έκανε χθες (18/1) μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ (πρώην Twitter) που συζητήθηκε αρκετά, λέγοντας πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι ο φετινός πρωταθλητής του Australian Open.

Μετά την άνετη νίκη του επί του Βαν Ας και την πρόκριση στους «16» του τουρνουά, ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για αυτό το post.

«Το εκτιμώ πολύ που το έγραψε αυτό, αλλά ταυτοχρόνως δεν του δίνω και μεγάλη σημασία, γιατί ξέρω ακριβώς που ήταν χθες το βράδυ!», απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε:

«Για μένα είναι σημαντικό να συνεχίσω τη δική μου πορεία και να βαδίζω στο σωστό δρόμο. Σέβομαι τον Κύργιο, κάνει καλή δουλειά απ' ότι μαθαίνω με τον σχολιασμό των αγώνων και γνωρίζει καλά το tour και τους παίκτες.

Ο κάθε αγώνας εδώ έχει μια διαφορετική αξία για μένα, ο κάθε αντίπαλος είναι πιο δυνατός από τον προηγούμενο. Πρόθεσή μου είναι να παίζω τένις που με βοηθάει να εξελίσσομαι σαν παίκτης και μ' αυτόν τον τρόπο θα αρχίσω να χτίζω πάνω στην άνεση την οποία βγάζω στο γήπεδο, να χτυπάω την μπάλα με ευκολία χωρίς να βάζω πολύ δύναμη, να βρίσκω την ισορροπία μεταξύ των δυο και να παίζω όσο πιο έξυπνα μπορώ».

Tags: