Τσιτσιπάς: «Όλα πηγαίνουν τέλεια ως τώρα - Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Τσιτσιπάς: «Όλα πηγαίνουν τέλεια ως τώρα - Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 07:01 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 28.01.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του κόντρα στον Βαν Ας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν επιβλητικός κόντρα στον Λούκα Βαν Ας, έκανε αυτό που έπρεπε και πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Australian Open για τέταρτη σερί χρονιά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κυρίως στο πρώτο σετ, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον 19χρονο Γάλλο και έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ (6-3, 6-0, 6-4 σε 2 ώρες και δύο λεπτά).

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο ίδιος έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε, η οποία τον οδήγησε στη νίκη.

«Ο Λούκα είναι ανερχόμενος παίκτης, παίζει σπουδαία. Ανταποκρίθηκε στην αρχή του παιχνιδιού. Είχα περισσότερη εμπειρία νομίζω και αυτό έπαιξε ρόλο. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου. Με βοηθούν όλα εδώ. Ο κόσμος, ο καιρός, το φαγητό… Όλα πάνε τέλεια ως τώρα. Είναι το καλύτερο grand slam σαν εμπειρία. 

Αισθάνθηκα ότι είχα μέτρια εκκίνηση στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις συνέχεια από 0-1. Μπήκα με τη σκέψη να πιέσω από την αρχή και χαίρομαι που όλα κύλησαν ομαλά μετά το πρώτο σετ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς μετά την πρόκρισή του.