Αναστόπουλος: «Καμιά φορά η δικαίωση αργεί, αλλά είναι εκκωφαντική»

Αναστόπουλος

i

©Intime

Αναστόπουλος: «Καμιά φορά η δικαίωση αργεί, αλλά είναι εκκωφαντική»

Sportal newsroom 20:35 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 06.04.2023

Ο Μπριάντε Ουέμπερ μίλησε για τη σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό και τα όσα είπε κινητοποίησαν τον κόσμο του μπάσκετ. Ένας από τους ανθρώπους που πήραν θέση ήταν και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, ένας από τους διαιτητές που ήταν ανεπιθύμητοι στην ομάδα του Πειραιά την εποχή που έφυγε από τις ελληνικές διοργανώσεις.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ κατάφερε να αναστατώσει το ελληνικό μπάσκετ με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα basketnews.com. 

O πρώην παίκτης της ομάδας του Πειραιά μίλησε για τη θητεία του στη χώρα μας και αναφέρθηκε και στην εποχή που ο Ολυμπιακός εγκατέλειψε τις ελληνικές διοργανώσεις, διαμαρτυρόμενος για την αντιμετώπιση που τύγχανε στις εγχώριες διοργανώσεις

Τα όσα είπε μάλιστα προκάλεσαν την αντίδραση της ομάδας του Πειραιά, που απάντησε στον Αμερικάνο, αλλά και όσους εμπλέκονταν εκείνη την εποχή στις διαμαρτυρίες των ερυθρόλευκων. Ένας από αυτούς ήταν και ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος, ο οποίος είχε κριθεί ως ανεπιθύμητος στον Ολυμπιακό. 

Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει να μην ορίζεται στους αγώνες τους, αφού θεωρούσαν ότι δεν ήταν αμερόληπτος. Ο ίδιος μετά τη συνέντευξη του Ουέμπερ πήρε θέση μέσω των social media: «Τελικά δεν έφταιγε ο Αναστόπουλος; Το μέχρι τέλους ήταν ένα ψέμα; Η δικαίωση καμιά φορά αργεί αλλά έρχεται και είναι εκκωφαντική», ανέφερε ο ίδιος.