Τα δίνει όλα για το ΣΕΦ ο Αγραβάνης

Δημήτρης Αγραβάνης

i

©intime

Τα δίνει όλα για το ΣΕΦ ο Αγραβάνης

Πάρης Τσελεπίδης • 19:59 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού δείχνοντας έτοιμος να ανατρέψει τα δεδομένα και να δώσει το παρών την Παρασκευή (31/3) στο ΣΕΦ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης απέδειξε για μία ακόμη φορά στη διάρκεια της μπασκετικής του καριέρας ότι μπορεί να κερδίσει το χρόνο με το θέλω του να είαι μέσα στο παρκέ. Αυτό φάνηκε σήμερα όπου έβγαλε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο κλειστό Νίκος Γκάλης με τον δεθνή φόργουορντ να δείχνει έτοιμος να ανατρέψει τα δεδομένα και να δώσει το παρών την Παρασκευή (31/3) στο ΣΕΦ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Με σούπερ Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη Μπάγερν πριν επισκεφτεί το ΣΕΦ
EUROLEAGUE

22:22 - 28.03.2023

Με σούπερ Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη Μπάγερν πριν επισκεφτεί το ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στην Euroleague επικρατώντας με σκορ 86-76 της Μπάγερν Μονάχου για την 31η αγωνιστική της. Ασταμάτητος ο Γιώργος Παπαγιάννης με 100% ευστοχία στο ματς, επόμενη υποχρέωση για τους «πράσινους» στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (31/3).

Με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (29/3) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (31/3) στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική της τρέχουσας και τελευταίας διαβολοβδομάδας της κανονικής διάρκειας της φετινής Euroleague. Η παρουσία του είναι γεγονός πως ξάφνιασε - φυσικά ευχάριστα - άπαντες στις τάξεις της ομάδας και ειδικότερα το τεχνικό της ομάδας τον Χρήστο Σερέλη.

Ο διεθνής φόργουορντ που είχε υποστεί διάστρεμμα στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (24/3), αναγκάστηκε να φορέσει μπότα στο δεξί του πόδι και εν συνεχεία να απουσιάσει από το κλειστό των Άνω Λιοσίων. Να μην μπορέσει να δώσει το παρών ούτε καν με πολιτικά με όλη την υπόλοιπη ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τρεις μέρες μετά ο Αγραβάνης ήταν παρών στο κλειστό Νίκος Γκάλης όπου και παρακολούθησε το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στην Euroleague μη μπορώντας να βοηθήσει εξαιτίας του διαστρέμματός του. Σε ένα χρονικό σημείο όπου όλα έδειχναν ότι θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Τελικώς όμως θέλησε να διαψεύσει άπαντες και δείχνει αποφασισμένος να το κάνει πράξη. Να αγωνιστεί στο μεθαυριανό (31/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Το colpo grosso του Παναθηναϊκού λέγεται Παπαγιάννης
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

00:30 - 29.03.2023

Το colpo grosso του Παναθηναϊκού λέγεται Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε μία βραδιά που δεν είχε πανσέληνο πάνω από το ΟΑΚΑ ήταν σεληνιασμένος στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν Μονάχου στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

Μάλιστα η επανεμφάνισή του και η παρουσία του στη σημερινή προπόνηση μία μέρα μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου υπό τις οδηγίες του Σερέλη και των συνεργατών του είχε να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό με δική του πρωτοβουλία. Μία κίνηση που φανερώνει το θέλω του να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην επιστροφή του σε αυτό ως αντίπαλο και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Κάτι που έχει κάνει μόνο με τον Προμηθέα Πατρών και καθόλου στη φετινή χρονιά καθώς όταν το Περισιτέρι bwin είχε αγωνιστεί στο ΣΕΦ ήταν παίκτης της ιταλικής Νάπολι.

Υπενθυμίζεται πως η τύχη είχε γυρίσει την πλάτη στον Αγραβάνη κατά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα στα μέσα Φεβρουαρίου όπου μετά το πέρας του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης κληρονόμησε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς του.

Κι αν ο Αγραβάνης δεν αποκλείεται να δώσει το παρών την Παρασκευή (31/3) στο ΣΕΦ σίγουροι απόντες θα είναι οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από από διάστρεμμα που είχε υποστεί στη νίκη επί της Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ (17/3) και ο δεύτερος από τενοντίτιδα στο δεξί του γόνατο από την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής.

Για αυτό και αμφότεροι δεν συμμετείχανε στη σημερνή προπόνηση. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.