Ανεβασμένη η Ζαλγκίρις στην Αθήνα, προκρίθηκε στο Final Four του κυπέλλου Λιθουανίας, αλλά έχασε τον Τέιλορ
i

© Intime

Ανεβασμένη η Ζαλγκίρις στην Αθήνα, προκρίθηκε στο Final Four του κυπέλλου Λιθουανίας, αλλά έχασε τον Τέιλορ

Sportal newsroom 22:18 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 22.01.2023

Την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Λιθουανίας πήρε η Ζαλγκίρις που επικράτησε της Γουλβς με 92-71, πριν το ταξίδι της στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Νέα νίκη κόντρα στην Γουλβς πήρε η Ζαλγκίρις η οποία επικράτησε με σκορ 91-72 και διπλασίασε τα επιτυχημένα της αποτελέσματα απέναντι στους «λύκους», στα προημιτελικά του κυπέλλου Λιθουανίας.

Η Ζαλγκίρις με τη νίκη αυτή προχώρησε στο Final Four του Κυπέλλου Λιθουανίας, ενώ έχει και ανεβαασμένη ψυχολογία ενόψει του αγώνα της με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη (26/1).

Ο Πολονάρα με 16 πόντους ήταν ο κορυφαίος του παρκέ για τους νικητές, ενώ άλλους τόσους πρόσθεσε ο Τέιλορ, σε ένα ακόμα εύκολο βράδυ για τους Λιθουανούς στις εντός συνόρων αναμετρήσεις τους.

Μοναδικό μελανό σημείο της βραδιάς ο τραυματισμός του Αϊζάια Τέιλορ. Ο Αμερικάνος που αποκτήθηκε πρόσφατα αποχώρησε δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Η Ζαλγκίρις Κάουνας θέλησε να αντικαταστήσει άμεσα το κενό που άφησε πριν λίγο καιρό ο τραυματισμός του Έβανς, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αμερικάνος μπήκε στα πιτς σε μια χρονική στιγμή που ήταν ο ηγέτης της ομάδας του Κάουνας, η οποία είναι ανάμεσα στους ανταγωνιστές της Euroleague που αυτή την χρονική στιγμή διεκδικούν μια θέση στα play offs.

Αντικαταστάτης του ο Τέιλορ ο οποίος όμως είχε την ίδια τύχη με τον συμπαίκτη του και πλέον απομένει να μάθουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Σίγουρα δεν θα παίξει πάντως την ερχόμενη εβδομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 43-28, 66-47, 91-72

Tags: