Ανεβαζει στροφές για Λαύριο η ΑΕΚ, παρών στην προπόνηση ο Φλιώνης

Δημήτρης Φλιώνης

Ανεβαζει στροφές για Λαύριο η ΑΕΚ, παρών στην προπόνηση ο Φλιώνης

Χρήστος Τσάλτας 18:25 - 03.10.2023

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την επίσημη πρεμιέρα της στη σεζόν, κόντρα στο Λαύριο (07/10, 17:15) με τον Ζοάν Πλάθα να βλέπει τον Δημήτρη Φλιώνη να ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Σαββάτου.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του έπειτα από ένα απαιτητικό διάστημα με πολλές και δυνατές προπονήσεις ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Basket League κόντρα στο Λαύριο, όπου ο στόχος είναι η νίκη αλλά και η καλή εμφάνιση.

Ο Ισπανός προπονητής είναι από τους ανθρώπους που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και όλες αυτές τις μέρες που βρίσκεται στην χώρα μας έχει φροντίσει να το δείξει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Σκοπός του είναι η ομάδα να παρουσιαστεί στο 100% την κατάλληλη στιγμή, γνωρίζοντας και ο ίδιος πως χρειάζεται χρόνος ακόμα ώστε άπαντες να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του.

Το ευχάριστο είναι πως τα προβλήματα μειώνονται. Ο Μάνος Χατζηδάκης παραμένει εκτός και πολύ δύσκολα θα προλάβει να βρεθεί στη 12αδα της Ένωσης για το παιχνίδι του Σαββάτου, την ώρα που ο Δημήτρης Φλιώνης πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Τρίτης. Ο αρχηγός της Ένωσης δεν αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στο Μαρούσι καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι, τις οποίες είχε αποκομίσει από το φιλικό κόντρα στην Καρδίτσα, στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι πόνοι έχουν υποχωρήσει και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να παίρνει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Πλάθα από την μεριά του έχει εστιάσει στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, με τους παίκτες της Ένωσης να βλέπουν βίντεο με όσα δεν έκαναν σωστά λαό χρήζουν βελτίωσης από το φιλικό της περασμένης Κυριακής.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο η ένταση στις προπονήσεις, με τον Ισπανό να έχει σαν στόχο να βγάλει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του το συντομότερο μέσα στη σεζόν.

Tags: