Άνετη νίκη για τη Φενέρ - Έπαιξε βασικός ο Ντόρσεϊ

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Άνετη νίκη για τη Φενέρ - Έπαιξε βασικός ο Ντόρσεϊ

Νίκος Καλαμπάκας 20:40 - 26.11.2023

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε της Πετκίμ με 96-85 και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε βασικός και στη συνέχεια άκουσε τον Δημήτρη Ιτούδη να τον «υμνεί».

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν βασικός στη νίκη της Φενέρ επί της Πετκίμ (96-85) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας και σημείωσε έξι πόντους για την ομάδα του.

Αν και ο Δημήτρης Ιτούδης στον αγώνα της τουρκικής ομάδας κόντρα στη Βίρτους δεν τον είχε χρησιμοποιήσει καθόλου, ο Ντόρσεϊ πήρε χρόνο συμμετοχής στο πεγχώριο πρωτάθλημα και μάλιστα ανάγκασε τον κόυτς Ιτούδη να του κάνει ειδική μνεία στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα:

«Πρέπει να πω ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πίεζε σε όλο το γήπεδο, θυσιαζόταν, θυσίαζε το σώμα του. Θέλουμε να παίξουμε αυτό, αυτό είναι μπάσκετ», είπε ο Έλληνας προπονητής, σβήνωντας τις... φωτιές που είχαν ανάψει τις προηγούμενες μέρες για το μέλλον του γκαρντ από τις ΗΠΑ με το ελληνικό διαβατήριο.

Ο Σανλί σημείωσε 19 πόντους για τη Φενέρ στο αποψινό (26/11) ματς, ενώ Μαχμούτογλου και Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις πρόσθεσαν από 18 και 17 αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 26-16, 62-40, 82,57,96-85