Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για τον Ουόλτερς
i

O Nέιτ Ουόλτερς / © Intime

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για τον Ουόλτερς

Sportal newsroom 10:38 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 27.12.2022

Η αποχώρησή του από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας φέρνει τα πάνω - κάτω ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague.

Οι «πράσινοι» είδαν τον γκαρντ τους να αποχωρεί τραυματίας από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών και κάθονται σε ανναμένα κάρβουνα αφού την Παρασκευή 30/12 φιλοξενούν τον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για την κατάσταση του Νέιτ Ουόλτερς ο οποίος στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας υπέστη τραυματισμό στο πόδι και εγκατέλειψε.

Ο αμερικάνος πόιντ γκαρντ είναι αμφίβολος για το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague και η εξέλιξη αυτή φέρνει ένα μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Ντέγιαν Ράντονιτς που βλέπει τον βασικό του πλέι μέικερ να έχει κίνδυνο να μπει στα.. πιτς!

Ο Ουόλτερς είναι ένας από τους βασικούς λόγους της «αναγέννησης» του Παναθηναϊκού. Αυτός και ο Μπέικον ήταν οι δύο παίκτες που άλλαξαν άρδην την εικόνα των «πράσινων», αφού η ομάδα τους δεν είχε ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις της στην Euroleague, όμως στα πρόσωπά τους βρήκε τους ανθρώπους που κατάφεραν να συμμαζέψουν λίγο το παιχνίδι της.

Νέιτ Ουόλτερς: Αποχώρησε τραυματίας από το Απόλλων - Παναθηναϊκός, στον αέρα η συμμετοχή του στο ντέρμπι (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:25 - 26.12.2022

Νέιτ Ουόλτερς: Αποχώρησε τραυματίας από το Απόλλων - Παναθηναϊκός, στον αέρα η συμμετοχή του στο ντέρμπι (vid)

Ο Νέιτ Ουόλτερς αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα και οι άνθρωποι των Πρασίνων κάθονται σε αναμένα κάρβουνα αναφορικά με την κατάσταση του Αμερικανού!

Ο Ουόλτερς ήταν τραυματίας και στην αρχή της σεζόν και το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στην ανάπτυξη ήταν εφμανές. Οι «πράσινοι» βασίζουν πολλά πάνω του αφού αυτός είναι ο παίκτης που οργανώνει τα plays του Ράντονιτς και μαζί με τον Λι αποτελεούν τους δύο βασικούς πόιντ γκαρντ.

Ο τραυματισμός του Ουόλτερς λοιπόν βάζει δύσκολα στον Σέρβο κόουτς, που πλέον καλείται να βρει λύσεις μέσα από την ομάδα για να καλύψει το κενό του. Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό επίσημα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε τρεις ημέρες, η αίσθηση που επικρατεί στο «τριφύλλι» είναι ότι δύσκολα θα προλάβει.

Άσχημη εξέλιξη λοιπόν για τον Παναθηναϊκό που βλέπει την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα τρεις ημέρες πριν από ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι...