Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στους Σαουδάραβες: «Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα ενημερώστε με»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στους Σαουδάραβες: «Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα ενημερώστε με»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:19 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 06.06.2023

Παρακολουθώντας τις προσφορές που κάνουν ομάδες από τη Σαουδική Αραβία στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα στους Μέσι και Μπενζεμά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αστειευόμενος έθεσε τον εαυτό τους στα υπόψιν των συλλόγων της μέσης ανατολής σε περίπτωση που θέλουν έναν καλό τερματοφύλακα!

Τα αστρονομικά ποσά που προσφέρουν ομάδες της Σαουδικής Αραβίας σε ποδοσφαιριστές αρχίζουν να βάζουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε... δεύτερες σκέψεις. Στο ΝΒΑ κυριαρχεί και η καριέρα του τού έχει προσφέρει απίστευτες στιγμές και πλουσιοπάροχα συμβόλαια. Έχει γίνει All-Star, ΜVP, πρωταθλητής και συνεχίζει ακάθεκτος! 

Μήπως όμως, αν ήταν τερματοφύλακας θα έβγαζε περισσότερα λεφτά. Με το γνωστό του χιούμορ, που αρκετές φορές βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο -όπως το παιχνίδι του- ο Greek Freak σχολίασε με χιούμορ τις προτάσεις που κάνουν οι ομάδες της Μέσης Ανατολής σε σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. 

Ο κόουτς Γκρίφιν πιάνει δουλειά και οι Μπακς τον καλωσόρισαν επισήμως (vid)
NBA

08:31 - 06.06.2023

Ο κόουτς Γκρίφιν πιάνει δουλειά και οι Μπακς τον καλωσόρισαν επισήμως (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν τον Έιντριαν Γκρίφιν στα γραφεία τους, ο 48χρονος τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πιάνει δουλειά για πρώτη φορά στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε Αλ Νασρ αποδεχόμενος εξωπραγματική προσφορά, ενώ τα νέα αναφέρουν ανάλογες προτάσεις στον Λιονέλ Μέσι, από την Αλ Χιλάλ και στον Καρίμ Μπενζεμά από την Αλ Ιτιχάντ

Αυτά ακούει ο Αντετοκούνμπο και αναρωτιέται... «Καθόμουν στον καναπέ και σκρόλαρα στα social media». Και τι είδε; «Μέσι, Ρονάλντο και Μπενζεμά. Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα για την επόμενη σεζόν, ενημερώστε με», δήλωσε απευθυνόμενος στους Σαουδάραβες. 

Προς το παρόν βέβαια, βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά. Στο Μιλγουόκι, εκεί όπου οι Μπακς τη νέα σεζόν θα τον πληρώσουν με 45.600.000 δολάρια, ενώ τη σεζόν 2024-25, όταν και ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τα Ελάφια θα εισπράξει άλλα 48.700.000