Καφεδάκι στη Γλυφάδα με Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου (vid)
i

printscreen

Καφεδάκι στη Γλυφάδα με Αντετοκούνμπο και Παπανικολάου (vid)

Sportal newsroom 15:41 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 29.06.2023

O Θανάσης Αντετοκούνμπο έκατσε στο ίδιο τραπέζι με το φίλο του Κώστα Παπανικολάου και εν μέσω χαλαρών θερινών ημερών ήπιαν παρέα τον καφέ τους σε γνωστή καφετέρια των Νοτίων Προαστίων.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο συνήθως συχνάζουν όλα μαζί. Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ, αλωνίζουν τις γειτονιές της πρωτεύουσας. Πάνε για φαγητό, επισκέπτονται κέντρα διασκέδασης και γενικά κάνουν για βόλτες από τα Βόρεια μέχρι τα Νότια Προάστια. Παρακολούθησαν επίσης, όλοι μαζί κάποιους από τους τελικούς της Basket League

Βέβαια, ο καθένας έχει και την προσωπική του ζωή και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο το μεσημέρι της Πέμπτης (29/6) πήγε στη Γλυφάδα για να πιει τον καφέ του. Δεν ήταν μαζί του μέλη της οικογένειάς του, αλλά ήταν ο καλός του φίλος Κώστας Παπανικολάου

Ο 30χρονος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, συνάντησε σε γνωστή καφετέρια της περιοχής τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα και φόργουορντ του Ολυμπιακού και είχαν τόσα πολλά να πουν. Φάνηκε από σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στα Social Media πως περίμεναν πως και πως αυτή τη συνάντηση, εν μέσω θέρους και ταυτόχρονα με όλες τις υποχρεώσεις που έχουν εντός και εκτός επαγγελματικών δραστηριοτήτων. 

Οι δυο τους ακόμα δεν έχουν αποφασίσει (οριστικά και επίσημα) την ομάδα που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν και μάλλον στο τραπέζι μοιράστηκαν μυστικά. Ίσως και κάποιες σκέψεις για την εθνική ομάδα, όπου σύντομα αναμένεται να τους... καλέσει (και τους δύο) για να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου.