Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όποτε ο κόουτς πει το όνομά μου»

Κώστας Αντετοκούνμπο και Ματίας Λεσόρ

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όποτε ο κόουτς πει το όνομά μου»

Ηλίας Λαλιώτης 17:53 - 27.12.2023

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον διεθνή σέντερ να τονίζει ότι είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός AKTOR πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, με τον διεθνή σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR να σχολιάζει την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Euroleague,ενώ υποστήριξε ότι όποτε του δίνει την ευκαιρία ο κόουτς θα δίνει πάντα το 100%

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο:

«Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα όπου κάποια από τα πόιντ γκαρντς τους έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Το πόιντ γκαρντ τους, ο Τεόντοσιτς προέρχεται από ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι κάτι ασήμαντο, είναι must win για εμάς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Είμαστε μία καινούρια ομάδα και όπως καταλαβαίναμε όλοι, όσο περισσότερο παίζουμε και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον θα είμαστε καλύτεροι και βρίσκουμε ρυθμό.

Δεν είναι πολύ εύκολο, πιο πολύ πνευματικά, αλλά είναι η δουλειά μου. Πρέπει να είμαι έτοιμος όποτε ο κόουτς πει το όνομά μου να μπω, να δώσω το 100% και να παίξω όσο καλύτερα μπορώ».

Αισιοδοξία για Λεσόρ στον Παναθηναϊκό ενόψει Ερ. Αστέρα
EUROLEAGUE

17:13 - 27.12.2023

Αισιοδοξία για Λεσόρ στον Παναθηναϊκό ενόψει Ερ. Αστέρα

Ο Ματίας Λεσόρ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στον Παναθηναϊκό AKTOR υπάρχει αισιοδοξία για την συμμετοχή του Γάλλου ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (28/12, 21:15) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την 17η αγωνιστική της Euroleague.