Αισιοδοξία για Λεσόρ στον Παναθηναϊκό ενόψει Ερ. Αστέρα

Ματίας Λεσόρ

Αισιοδοξία για Λεσόρ στον Παναθηναϊκό ενόψει Ερ. Αστέρα

Ηλίας Λαλιώτης 17:13 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 27.12.2023

Ο Ματίας Λεσόρ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στον Παναθηναϊκό AKTOR υπάρχει αισιοδοξία για την συμμετοχή του Γάλλου ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (28/12, 21:15) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ματίας Λεσόρ νιώθει ολοένα και καλύτερα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού AKTOR να είναι αισιόδοξοι πως ο παίκτης θα προλάβει το παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (28/12, 21:15) στο ΟΑΚΑ.

Ο Γάλλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τετάρτη (27/12) και στον Παναθηναϊκό περιμένουν πως ο παίκτης θα είναι κανονικά στην 12άδα για το ματς με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ματίας Λεσόρ αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς, με τα δεδομένα να δείχνουν πως ο παίκτης θα μπορέσει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στην σημαντική αναμέτρηση κόντρα στους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει άλλον «πονοκέφαλο», εκτός από αυτόν του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση που έκανε.