Οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες του Σλούκα με τις γυναίκες της ζωής του

Οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες του Σλούκα με τις γυναίκες της ζωής του

Sportal newsroom 10:53 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 27.12.2023

Τις δικές του ευχές για τα Χριστούγεννα έστειλε ο Κώστας Σλούκας, ποζάροντας μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού και την κόρη τους.

Ο Κώστας Σλούκας πέρασε τα Χριστούγεννα οικογενειακά. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR έστειλε τις δικές του ευχές ποζάροντας μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού και τη δίχρονη κόρη τους, Βαλέρια. 

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους και φυσικά στην καταπληκτική οικογένειά μου!!», έγραψε ο Κώστας Σλούκας κάτω από την ανάρτηση του. 

Με Κώστα Σλούκα η λίστα της Euroleague με τους παίκτες που έχουν τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα στην επίθεση

Τη λίστα με τους παίκτες που έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη δημιουργία των ομάδων της Euroleague, δημοσίευσε στα social media της η κορυφαία λίγκα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Την κούρσα της οκτάδας οδηγούν δύο παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι και πρωτοπόρος της φετινής regular season.

Εκεί φυσικά υπάρχει και ελληνική συμμετοχή, αφού ο Κώστας Σλούκας είναι στην 7η θέση.

Πρώτος είναι ο Φακούντο Καμπάτσο ο οποίος έχει 7.2 ασίστ μέσο όρο και 31.8 συμμετοχή στους πόντους της ομάδας του. Αυτό δεν είναι μόνο οι ασίστ, αλλά και οι πάσες στους παίκτες που τελικά δίνουν ασίστ, με τον παίκτη από την Αργεντινή να κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος και να ηγείται της «βασίλισσας» της Ευρώπης.

Δεύτερος είναι ο Σέρχι Ροντρίγκεζ, συμπαίκτης του Καμπάτσο στη Ρεάλ, ενώ στην 3η θέση είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος στην επιστροφή του στη Σερβία, έχει 5.9 ασίστ μέσο όρο.

Ο Ναν είχε την μπάλα και ο Σλούκας έκανε αυτό που ελάχιστοι πρόσεξαν... (vid)
EUROLEAGUE

12:38 - 24.12.2023

Ο Ναν είχε την μπάλα και ο Σλούκας έκανε αυτό που ελάχιστοι πρόσεξαν... (vid)

Στην πιο κρίσιμη επίθεση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο, ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα νόημα και έδειξε τι έπρεπε να κάνουν οι συμπαίκτες του για να νικήσει η ομάδα. Όπως και έγινε!

Ακολουθούν οι Τσιόζα της Μπασκόνια, Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα και Μπλατ της Μακάμπι, ενώ στην 7η θέση είναι ο Κώστας Σλούκας ο οποίος μοιράζει κατά μέσο όρο 5.6 ασίστ φέτος και έχει συμμετοχή στο 24.1% των πόντων της ομάδας του. Την οκτάδα συμπληρώνει ο Λορέντζο Μπράουν.