Τι λένε οι Τούρκοι για τους 2 «θρύλους» της Γαλατά που έγιναν «τιμονιέρηδες» σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού

Τι λένε οι Τούρκοι για τους 2 «θρύλους» της Γαλατά που έγιναν «τιμονιέρηδες» σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 15:10 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 26.12.2023

Ο Φατίχ Τερίμ αναλαμβάνει τα ηνία του Παναθηναϊκού, διαδεχόμενος τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στο «τριφύλλι» θα... ανταμώσει με τον Εργκίν Αταμάν, κάτι που έχει φέρει χαρά και στις τάξεις των φίλων της Γαλατασαράι.

Δύο θρύλοι της Γαλατασαράι και του τουρκικού αθλητισμού στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Από τη μία ο Εργκίν Αταμάν, στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, από την άλλη ο Φατίχ Τερίμ, που αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ποδοσφαίρου, διαδεχόμενος τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πρόκειται για δύο προπονητές που έχουν διαγράψει λαμπρή καριέρα, έχουν κατακτήσει τίτλους και έχουν γευτεί αμέτρητες χαρές. Αμφότεροι έχουν συνδυάσει το όνομά τους με την Γαλατασαράι, με τον κόσμο της «τσιμ μπομ» να τους λατρεύει και να το δείχνει κάθε φορά.

«Δύο θρύλοι της Γαλατασαράι συναντιούνται στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής Φατίχ και ο προπονητής Εργκίν είναι πλέον υπεύθυνοι για την επιτυχία της ελληνικής ομάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ», αναφέρει το χαρακτηριστικό μήνυμα, που έχει τους δύο προπονητές σε... πράσινο φόντο.