«Ας πάρω το πρωτάθλημα πρώτα»: Η ατάκα του Τερίμ στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη διάρκεια του συμβολαίου

«Ας πάρω το πρωτάθλημα πρώτα»: Η ατάκα του Τερίμ στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη διάρκεια του συμβολαίου

Sportal newsroom 15:00 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 26.12.2023

Τι ειπώθηκε μεταξύ του Φατίχ Τερίμ και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες που από νωρίς το μεσημέρι άρχισαν να έρχονται από την Τουρκία σχετικά με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Φατίχ Τερίμ βγήκαν αληθινές και έχουμε πλέον οριστικά αλλαγή εποχής στους πράσινους με απόφαση Αλαφούζου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εδώ και μέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σπουδαίο Τούρκο προπονητή και τις τελευταίες ώρες έφτασε σε οριστική συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι δε θα συνεχίσει στον σύλλογο και ήδη λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.

Σε μια είδηση... βόμβα για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού κανείς δεν περίμενε πως ο Παναθηναϊκός θα πάει σε αλλαγή προπονητή αυτή τη στιγμή. Και θα διώξει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Φατίχ Τερίμ παρουσιάζεται ήδη στον Τύπο της Τουρκίας ως ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, αφού σύμφωνα με δήλωσή του αύριο θα είναι στην προπόνηση της νέας του ομάδας.

Αυτό που προκύπτει από την Τουρκία είναι πως η συμφωνία είναι για 1,5 χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025, κάτι που ήταν επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου. Με τον Φατίχ Τερίμ αρχικά να θέλει για έξι μήνες και να εμφανίζεται... σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Ας το κάνουμε για έξι μήνες, ας πάρω πρώτα το πρωτάθλημα», είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο Τερίμ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι.

Αλλά οι «πράσινοι» φέρεται πως επέμειναν για 1,5 χρόνο και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με αυτή την προοπτική, με την υπογραφή των συμβολαίων να αναμένεται αύριο.