Είναι οριστικό: Με απόφαση Αλαφούζου ο Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Τέλος ο Γιοβάνοβιτς

Φατίχ Τερίμ

Είναι οριστικό: Με απόφαση Αλαφούζου ο Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Τέλος ο Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:30 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 26.12.2023

Ξαφνική αλλαγή εποχής στον Παναθηναϊκό. Οριστικά τέλος ο Γιοβάνοβιτς, στη θέση του ο Φατίχ Τερίμ που δήλωσε πως αύριο θα προπονήσει την ομάδα.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες που από νωρίς το μεσημέρι άρχισαν να έρχονται από την Τουρκία σχετικά με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Φατίχ Τερίμ βγήκαν αληθινές και έχουμε πλέον οριστικά αλλαγή εποχής στους πράσινους με απόφαση Αλαφούζου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εδώ και μέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σπουδαίο Τούρκο προπονητή και τις τελευταίες ώρες έφτασε σε οριστική συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι δε θα συνεχίσει στον σύλλογο και ήδη λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.

Μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και επίσημα από τον Παναθηναϊκό το διαζύγιο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εν συνεχεία να ανακοινωθεί η συμφωνία με τον 70χρονο προπονητή, που έχει γράψει ιστορία στο τουρκικό ποδόσφαιρο και είναι... συλλέκτης τίτλων.

Ο ίδιος ο Τερίμ με δήλωσή του άλλωστε επιβεβαίωσε όλα όσα γράφουν οι συμπατριώτες του εδώ και μερικές ώρες και έκανε γνωστό πως την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα προπονήσει τον Παναθηναϊκό.

«Ναι, τα νέα είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω αύριο το πρωί στην Αθήνα. Θα είμαι στην προπόνηση το απόγευμα» ήταν η λακωνική δήλωσή του.