Στην Τουρκία είπαν σε αθλητικό δελτίο ειδήσεων ότι ο Τερίμ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και έρχεται Ελλάδα! (vid)

Φατίχ Τερίμ

i

© (Photo by Silvia Lore/Getty Images)

Στην Τουρκία είπαν σε αθλητικό δελτίο ειδήσεων ότι ο Τερίμ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και έρχεται Ελλάδα! (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:19 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 26.12.2023

Ο Φατίχ Τερίμ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ένα απίστευτο σενάριο προέκυψε τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία, που θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει έρθει σε συμφωνία με τον κορυφαίο Τούρκο προπονητή όλων των εποχών, Φατίχ Τερίμ. Και μάλιστα το πάνε... ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας πως αύριο θα έρθει στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος Yağız Sabuncuoğlu σε ποστάρισμα του στο λογαριασμό του στο twitter αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υπογράψει τον Φατίχ Τερίμ». Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Twitter και την είδησή του πλέον αναπαράγουν όλα τα media της χώρας.

Μάλιστα έπαιξε δυνατά και σε δελτίο ειδήσεων το συγκεκριμένο θέμα, με τους Τούρκους να ισχυρίζονται πως ο 70χρονος προπονητής, με σπουδαία θητεία σε πολλές ομάδες και στην εθνική Τουρκίας, έχει συμφωνήσει σε όλα και έρχεται αύριο στην Αθήνα!

Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών στην Τουρκία και έχει στο παλμαρέ του πολλούς τίτλους και διακρίσεις τόσο στη χώρα του. Από τον Παναθηναϊκό πάντως δεν προκύπτει το παραμικρό έως τώρα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει τη στήριξη της διοίκησης.