Ο Βιλένα θα εκτίσει την ποινή του με τον Αστέρα Τρίπολης

Βιλένα

i

© Intime

Ο Βιλένα θα εκτίσει την ποινή του με τον Αστέρα Τρίπολης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:30 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 26.12.2023

Εκτός «μάχης» θα μείνει ο Τόνι Βιλένα, στην αναμέτρηση της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική.

Χωρίς τον Τόνι Βιλένα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα Τρίπολης

Στην αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ολλανδού μέσου, ο οποίος συμπλήρωσε το όριο των τριών καρτών. 

Να θυμίσουμε πως ο Πέρεθ έχει δηλωθεί να εκτίσει τη δική του τιμωρία κόντρα στον Παναιτωλικό (17η αγωνιστική), ενώ στο όριο καρτών βρίσκονται οι Σένκεφελντ, Αράο, Βέρμπιτς και Τζούρισιτς.

Η Παλμέιρας επιμένει για την απόκτηση του Μπερνάρ

Τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον Μπερνάρ στη Βραζιλία, έχουν... φουντώσει για τα καλά. Γιατί εκτός από τη συνήθη ύποπτο Ατλέτικο Μινέιρο, στον... χορό των διεκδικητών για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού έχει προστεθεί και η Παλμέιρας

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με το «τριφύλλι», όμως από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να συζητήσει απευθείας με όποια ομάδα θέλει για το μέλλον του. Τη φετινή σεζόν, ο Μπερνάρ μετράει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας ένα από τα βασικά εργαλεία στη φαρέτρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Tέσσερις παίκτες της Stoiximan Super League ανάμεσα στα κορυφαία wonderkids παγκοσμίως
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:10 - 25.12.2023

Tέσσερις παίκτες της Stoiximan Super League ανάμεσα στα κορυφαία wonderkids παγκοσμίως

Μέσα από στατιστικές μελέτες, το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών παρουσίασε τα κορυφαία wonder kids των ομάδων ανά τον κόσμο. Ανάμεσά τους έξι Έλληνες ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τέσσερις αγωνίζονται στη Stoiximan Super League.

Ο παίκτης έχει δείξει... διάθεση παραμονής στην Ελλάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη με την ανανέωσή του. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι μία από αυτές που... γλυκοκοιτάζουν τον Μπερνάρ, ωστόσο η περίπτωση του Βραζιλιάνου μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς οι αποδοχές του είναι υψηλές λόγω και του πλούσιου βιογραφικού του.