Μεταγραφές Ιανουαρίου: Όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το Big-4 και οι πιθανότητες
i

© Intime

Μεταγραφές Ιανουαρίου: Όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το Big-4 και οι πιθανότητες

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει και το Sportal σας βάζει στο κλίμα σχετικά με τα όσα έχουν ακουστεί για το Big-4 του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη αποτελεί «χρυσάφι» για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα στα μέσα της σεζόν να καλύψουν τα κενά τους, να δυναμώσουν τα ρόστερ τους και ίσως να διορθώσουν τα... λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Με αφορμή τη μίνι διακοπή της Stoiximan Super League λόγω των Χριστουγέννων και σε συνδυασμό με το γεγονός πως πλησιάζει ο Ιανουάριος, το Sportal έχει συγκεντρώσει όλα τα μεταγραφικά σενάρια τα οποία έχουν ακουστεί για το Big-4 το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΑΕΚ: Οι φήμες για Μπακασέτα και η περίπτωση του Ματσόκι

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, αρκετά ΜΜΕ του εξωτερικού έχουν συνδέσει το όνομα του Τάσου Μπακασέτα με την ΑΕΚ. Η Ένωση, πάντως, κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για τον 30χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό. Στην Τουρκία πριν λίγες μέρες υποστήριζαν ότι η Τράμπζονσπορ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Έλληνα διεθνή και συγκεκριμένα τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Πασκουάλε Ματσόκι, μπορεί η θέση του δεξιού μπακ, να μην μοιάζει πως είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους, ωστόσο οι Ιταλοί εξακολουθούν να επιμένουν με μπαράζ δημοσιευμάτων, εδώ και δυο εβδομάδες, για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον ακραίο αμυντικό.

Παναθηναϊκός: Το ενδιαφέρον για Αντούνα και το κεφάλαιο Κόρντομπα

Για τον Παναθηναϊκό, τα ονόματα των Αντούνα και Κόρντομπα είναι αυτά που βρίσκονται στην επικαιρότητα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από επίσημα... χείλη. Σε ότι αφορά τον πρώτο, σύμφωνα με πληροφορίες της μεξικανικής ιστοσελίδας «okfichajes.com», ο Παναθηναϊκός θα μιλήσει με την Κρουζ Αζούλ, στην οποία ανήκει ο Αντούνα, εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να αναζητήσουν μία συμφωνία για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. 

Από το τριφύλλι προέκυπτε μέχρι πρόσφατα πως η αναζήτηση του Ιανουαρίου, αφορά μόνο έναν κεντρικό αμυντικό και δεν έχουν δρομολογηθεί άλλες κινήσεις. Ωστόσο τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου 1,5 μήνα, ενδέχεται να αλλάξουν την ατζέντα.

Για τον Χοσέ Κόρντομπα, μέσα ενημέρωσης στον Παναμά επιμένουν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Λέφσκι Σόφιας, δίνοντας τη δική τους εκδοχή. «Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ως σοβαρά ενδιαφερόμενος, όμως δεν θα προσεγγίσει άμεσα την ομάδα του 22χρονου κεντρικού αμυντικού. Θα αναμένει τυχόν «ναυάγιο» στις προσπάθειες των Μπεσίκτας και Άιντραχτ, για να πάρει τον Κόρντομπα με μικρότερο αντίτιμο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός: Το δημοσίευμα για Κουρμπέλη, ο... θετικός Λέο Περέιρα και ο Παλαβεσίνο

Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί επαναπατρισμού. Πιο αναλυτικά η ιστοσελίδα «takvim.com.tr», ήρθε να βάλει... φωτιά στα σενάρια σε ότι αφορά του μέλλον του διεθνή μέσου. 

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του διεθνή μέσου και είναι έτοιμος να του κάνει πρόταση. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τις δύο πλευρές και μένει να δούμε αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα για τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού έχει κάποια βάση.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την Φλαμένγκο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Λέο Περέιρα. Το όνομα του 27χρονου παίζει δυναμικά στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες τις τελευταίες μέρες και στην Βραζιλία κάνουν αναφορά για κρούση των ερυθρόλευκων στη Φλαμένγκο. 

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Χούλιο Μιγκέλ Νέτο η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ προσφέρει περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ στη Φλαμένγκο για την απόκτησή του και στον ίδιο τετραετές συμβόλαιο με υψηλές απολαβές.

Τέλος, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι και ο 27χρονος μέσος, Αγκουστίν Παλαβεσίνο, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από το εξωτερικό.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα μέσα της Αργεντινής οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον Παλαβεσίνο, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει θέση στο ρόστερ του συλλόγου της Primera Division και ως εκ τούτου ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όμως, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν αποτελεί τη μοναδική ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον χαφ, αφού στα ραντάρ της μοιάζει να τον έχει και η Σάντος Λαγκούνα.

Tέσσερις παίκτες της Stoiximan Super League ανάμεσα στα κορυφαία wonderkids παγκοσμίως
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:10 - 25.12.2023

Tέσσερις παίκτες της Stoiximan Super League ανάμεσα στα κορυφαία wonderkids παγκοσμίως

Μέσα από στατιστικές μελέτες, το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών παρουσίασε τα κορυφαία wonder kids των ομάδων ανά τον κόσμο. Ανάμεσά τους έξι Έλληνες ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τέσσερις αγωνίζονται στη Stoiximan Super League.

ΠΑΟΚ: Η μεταγραφή του Βαλεντίν Ροζιέ που έχει μπει «στην τελική ευθεία»

Αίσιο τέλος θα έχει η μεταγραφή του Βαλεντίν Ροζιέ στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη γειτονική χώρα. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ της Τουρκίας κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Δικέφαλο, με τον Γάλλο μπακ να οδεύει προς Τούμπα για μία μεταγραφή που θα φτάσει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.