«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ξανά για τον Αντούνα»

Ούριελ Αντούνα

i

X / Μεξικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ξανά για τον Αντούνα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:18 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 18.12.2023

Μεξικανική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός ασχολείται ξανά με τον 26χρονο εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ, Ούριελ Αντούνα. Ο Μεξικανός στράικερ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Ο Ούριελ Αντούνα έρχεται ξανά στο προσκήνιο! Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού τον περασμένο Ιανουάριο, επανέρχεται δριμύτερος στην επικαιρότητα, σύμφωνα με πληροφορίες της μεξικανικής ιστοσελίδας της «okfichajes.com», η οποία υποστηρίζει ότι επίκειται νέα προσπάθεια για τη μεταγραφή.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα μιλήσει με την Κρουζ Αζούλ, στην οποία ανήκει ο Αντούνα, εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να αναζητήσουν μία συμφωνία για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. 

Μεταγραφική αποκάλυψη στους «Baladeros Live»: Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έτοιμη να αγοράσει ποδοσφαιριστές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:43 - 18.12.2023

Μεταγραφική αποκάλυψη στους «Baladeros Live»: Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έτοιμη να αγοράσει ποδοσφαιριστές

Η συνολική ανάλυση της κάθετης πτώσης του Παναθηναϊκού, ίσως να φέρει νέες κινήσεις στη διάρκεια του Ιανουαρίου. Επίκειται άμεσα συζήτηση μεταξύ Παπαδημητρίου και Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές.

Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει ποσά, ούτε τις προθέσεις της Κρουζ Αζούλ. Αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ότι ο Αντούνα έχει αποφασίσει να φύγει από το Μεξικό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, για αυτό και απέρριψε τις προτάσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το οποίο λήγει στις 31 Ιουνίου του 2024. Σε λίγες μέρες, από την Πρωτοχρονιά, ο Αντούνα θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του και ίσως να πιέσει με την υπογραφή την Κρουζ Αζούλ, για να τον παραχωρήσει άμεσα.

O Παπαδημητρίου «κύκλωσε» αμυντικό και το νέο σενάριο από τη Βουλγαρία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 17.12.2023

O Παπαδημητρίου «κύκλωσε» αμυντικό και το νέο σενάριο από τη Βουλγαρία

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει θέσει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ από τη Βουλγαρία συνδέεουν ξανά τον Παναθηναϊκό με τον 22χρονο Παναμέζο στόπερ της Λέφσκι Σόφιας, Χοσέ Κόρντομπα.

Από το Τριφύλλι προέκυπτε μέχρι πρόσφατα πως η αναζήτηση του Ιανουαρίου, αφορά μόνο έναν κεντρικό αμυντικό και δεν έχουν δρομολογηθεί άλλες κινήσεις. Ωστόσο, η καθίζηση της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου 1,5 μήνα, ενδέχεται να αλλάξουν την ατζέντα.

Για την ώρα, δεν έχει ληφθεί απόφαση για την απόκτηση εξτρέμ ή μέσου. Θα συζητηθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Γιάννη Παπαδημητρίου και αν κριθεί αναγκαίο, θα στραφούν σε ακραίους επιθετικούς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ούριελ Αντούνα δεν ξεχνά την Ευρώπη, στο Μεξικό δεν ξεχνούν τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:40 - 26.10.2023

Ο Ούριελ Αντούνα δεν ξεχνά την Ευρώπη, στο Μεξικό δεν ξεχνούν τον Παναθηναϊκό

Ο Ούριελ Αντούνα διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Κρουζ Αζούλ και ονειρεύεται την επιστροφή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Με τον ελεύθερο Μεξικανό εξτρέμ να είναι ένας δελεαστικός στόχος για το Τριφύλλι.

Ο Αντούνα είναι γνωστός στον Σέρβο προπονητή και δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Βασικός στην Κρουζ Αζούλ, Μεξικανός διεθνής σε παραγωγική ηλικία, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας και ο οποίος μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Γενικότερα, η φημολογία από το Μεξικό έχει συντηρήσει τη σύνδεση Παναθηναϊκού και Αντούνα. Αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες από ελληνικές «πηγές». Να θυμίσουμε πως πέρυσι ο Αντούνα πίεσε για να φορέσει τα πράσινα, αφού όσο εξελισσόταν η διαπραγμάτευση του Τριφυλλιού με την Κρουζ Αζούλ, εκείνος δεν είχε αγωνιστεί σε επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του.