Χαμός στο Twitter με τον Μπρινιόλι - Τα... μακαρόνια και τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

© Intime

Χαμός στο Twitter με τον Μπρινιόλι - Τα... μακαρόνια και τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Sportal newsroom 09:02 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 18.12.2023

Πως σχολίασε ο κόσμος του Παναθηναϊκού τη χθεσινή εμφάνιση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην ήττα από τον Ατρόμητο

Πολλά τα λάθη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο. Φέρει ευθύνη σίγουρα στο πρώτο γκολ, που βγαίνει αφήνοντας την εστία κενή, φέρει ευθύνη και στο τρίτο γκολ που... βγαίνει και δε βγαίνει. Για κάποιους φέρει ευθύνη και στο δεύτερο γκολ του Ατρόμητου.

Σπάνιο να βλέπεις έναν τερματοφύλακα να έχει «τρία στα τρία» λάθη. Σε μια περίοδο που έτσι κι αλλιώς αμφισβητείται ο Ιταλός τερματοφύλακας. Γιατί είχαν προηγηθεί κι άλλα. Εκείνο με τη Ρεν στη Γαλλία και αυτό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Με λίγα λόγια; Στις τρεις από τις πέντε ήττες που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στα εφτά τελευταία του παιχνίδια, ο Ιταλός φέρει μεγάλες ευθύνες. Ο κόσμος είχε στηρίξει τον Μπρινιόλι μετά από λάθη, για παράδειγμα στο Βιγιαρεάλ φώναζαν το όνομά του, αλλά πλέον η πίεση είναι μεγάλη και τα παράπονα πολλά.

Φάνηκε και από τα σχόλια που υπήρχαν κατά τη διάρκεια και μετά τον χθεσινό αγώνα στις ιστοσελίδες, κάτω από τα ποσταρίσματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γενικά όπου βρίσκει... βήμα ο απλός κόσμος.

Ένα από τα... μέρη που βρίσκει βήμα ο περισσότερος κόσμος είναι το X (πρώην Twitter), εκεί που o Μπρινιόλι έγινε χθες νούμερο ένα... τρεντ μέσα σε δευτερόλεπτα.

Δείτε μερικά απ' όσα έγραφαν: