Πρωτόγνωρη επίδοση με Γιοβάνοβιτς στον πάγκο: Το αρνητικό σερί του Παναθηναϊκού
i

©intime

Πρωτόγνωρη επίδοση με Γιοβάνοβιτς στον πάγκο: Το αρνητικό σερί του Παναθηναϊκού

Ιάσονας Τσίλης 22:48 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 17.12.2023

Ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο μεγάλου ντεφορμαρίσματος, μετρώντας τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του, σε Stoiximan Super League και Europa League.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη μια... απρόσμενη ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο και έπεσε με αυτό τον τρόπο από την κορυφή της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» πλήρωσαν κυρίως τα σοβαρά λάθη του Μπρινιόλι, αλλά και τη γενικότερη μέτρια παρουσία τους στο Περιστέρι και με αυτό τον τρόπο έσπασε και ένα σερί επτά νικών, που είχαν κόντρα στον Ατρόμητο.

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα του «τριφυλλιού» στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς στην Καισαριανή στις 12/11, πριν την τελευταία διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός ήταν στο +4 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό και +5 από ΠΑΟΚ, εκείνη την περίοδο και πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά τον προσπερνά στη βαθμολογία, κάτι που ενδέχεται να πετύχει και η Ένωση, σε περίπτωση που περάσει νικηφόρα από το Αγρίνιο τη Δευτέρα (18/12).

Παράλληλα, στο εν λόγω διάστημα τερματίστηκε και η ευρωπαϊκή του πορεία, με τις ήττες από Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα να στέλνουν τους «πράσινους» στην 4η θέση του ομίλου.

Αναλυτικά τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού

Άρης - Παναθηναϊκός 2-0

Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός 3-2

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 4-0

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα 1-2

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 3-2

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 3-2: Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ κορυφή και ρεπορτάζ για Μπρινιόλι