Κώτσιρας: «Μας έχει σώσει τόσες φορές ο Μπρινιόλι - Ντροπή η ήττα»

Γιάννης Κώτσιρας

i

© Intime

Κώτσιρας: «Μας έχει σώσει τόσες φορές ο Μπρινιόλι - Ντροπή η ήττα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:05 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 18.12.2023

Δείτε τα όσα σχολίασε ο Γιάννης Κώτσιρας για τον Μπρινιόλι και την εικόνα του Παναθηναϊκού, στην ήττα από τον Ατρόμητο (3-2).

Σε ένα ματς που τα είχε όλα για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ατρόμητος «λύγισε» τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι με ανατροπή (3-2) κι έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχει» το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη, οι πράσινοι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Γιάννης Κώτσιρας στάθηκε στην εικόνα που παρουσίασε αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

Για τον Μπρινιόλι: «Όχι δεν θέλω να πω κάτι. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη. Δεν είμαι ειδικός για να κρίνω. Είμαστε με τον Αλμπέρτο. Μας έχει σώσει τόσες φορές από τα 2.5 χρόνια. Μαζί με τον Γιούρι (Λοντίγκιν) το πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν. Αυτό έχει συμβεί και σε μένα στον Βόλο. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Όλοι ενωμένοι».

«Θέλω να πω συγνώμη στον κόσμο για το αποτέλεσμα. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι να καταλάβουμε που είμαστε και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ήταν κομβικό το γκολ που δεχθήκαμε πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να δουλέψουμε αμυντικά γιατί είναι πολύ κακή εικόνα που δε γίνεται να την έχει ο Παναθηναϊκός. Το ότι δημιουργούμε περισσότερο αφήνει χώρους αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε αμυντικά.

Είναι άδικο για εμάς γιατί τα αποτελέσματα δε μας αντιπροσωπεύουν. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δουλέψουμε. Ξέρουμε τι αξίζουμε, κάπου το έχουμε χάσει πρέπει να το ξαναβρούμε. Πρέπει να δώσουμε βάσει στις λεπτομέρειες.

Φταίει πως έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης. Από ένα φάουλ δεχθήκαμε ένα τόσο εύκολο γκολ και πρέπει να τα διορθώσουμε όλα. Όλοι κάνουμε λάθη. Δεν είμαι ειδικός να κρίνω τον τερματοφύλακάς μας. Εγώ πιστεύω έχουμε τους καλύτερους τερματοφύλακες.

Δε μας επηρεάζει ο αποκλεισμός. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ και έχει να κάνει με την έλλειψη συγκέντρωσης».