O Παπαδημητρίου «κύκλωσε» αμυντικό και το νέο σενάριο από τη Βουλγαρία

Χοσέ Κόρντομπα

i

Facebook / Λέφσκι Σόφιας

O Παπαδημητρίου «κύκλωσε» αμυντικό και το νέο σενάριο από τη Βουλγαρία

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:23 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 17.12.2023

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει θέσει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ από τη Βουλγαρία συνδέεουν ξανά τον Παναθηναϊκό με τον 22χρονο Παναμέζο στόπερ της Λέφσκι Σόφιας, Χοσέ Κόρντομπα.

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και ο Γιάννης Παπαδημητρίου εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση ενός στόπερ. Όπως έχει εξηγήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις συνέντευξεις Τύπου, υπάρχει αριθμητικό κενό στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, μετά την απώλεια του Χόρντουρ Μάγκνουσον για όλη τη σεζόν και τον άγνωστο ορίζοντα επιστροφής του τραυματία Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Επειδή ο νέος χρόνος αρχίζει με τρία ντέρμπι μέχρι από τις 7 μέχρι τις 17/1, ο Γιοβάνοβιτς χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή στα μετόπισθεν το συντομότερο δυνατόν. Αν είναι εφικτό, να τον έχει πριν την Πρωτοχρονιά στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να προλάβει ο παίκτης να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή του.

Παναθηναϊκός: Ρωσικός «ανταγωνισμός» για τον Χοσέ Κόρντομπα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:54 - 07.12.2023

Παναθηναϊκός: Ρωσικός «ανταγωνισμός» για τον Χοσέ Κόρντομπα

Βουλγαρικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ρωσική ομάδα κατάθεσε προσφορά στη Λέφσκι Σόφιας για τον 22χρονο Παναμέζο στόπερ, Χοσέ Κορντόμπα και διεκδικεί τον ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να δρομολογηθούν εξελίξεις στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ήδη ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει μία short-list με ονόματα και προχωρά στις συζητήσεις. Έχοντας καταφέρει να ενεργήσει χωρίς να «διαρρεύσουν» λεπτομέρειες.

Το ενδεχόμενο να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Με τον Γιοβάνοβιτς να λάμβάνει ένα χριστουγεννιάτικο... μεταγραφικό δώρο.

Πάντως, ο κεντρικός αμυντικός που έχει εστιάσει ο Γιάννης Παπαδημητρίου, δεν φαίνεται να είναι ο Χοσέ Κόρντομπα. Παρά τους συνεχιζόμενους ισχυρισμούς των βουλγαρικών ΜΜΕ, ο Παναμέζος στόπερ δεν προκύπτει ότι απασχολεί σοβαρά τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού.

Τα σενάρια των προηγούμενων ωρών από τον Παναμά, υποστηρίζουν πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων για τον 22χρονο αμυντικό. Η γερμανική ομάδα φέρεται να προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στη Λέφσκι Σόφιας, ένα ποσό που ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται απρόθυμος να πληρώσει. Ενώ στην υπόθεση έχει αναμειχθεί η τουρκική Μπεσίκτας, που θέλει να ενισχύσει την άμυνα της και έχει γεμάτο πορτοφόλι για αγορές...