Παναθηναϊκός: Ρωσικός «ανταγωνισμός» για τον Χοσέ Κόρντομπα

Ο Κόρντομπα κόβει τον Νάρεϊ στα παιχνίδια της Λέφσκι με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ρωσικός «ανταγωνισμός» για τον Χοσέ Κόρντομπα

Μπάμπης Τσιμπίδας 09:54 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 07.12.2023

Βουλγαρικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ρωσική ομάδα κατάθεσε προσφορά στη Λέφσκι Σόφιας για τον 22χρονο Παναμέζο στόπερ, Χοσέ Κορντόμπα και διεκδικεί τον ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό.

Ανταγωνιστή από τη Ρωσία φαίνεται πως έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός στη διεκδίκηση του Χοσέ Κόρντομπα. Τουλάχιστον με βάση τις βουλγαρικές αναφορές για τον κεντρικό αμυντικό της Λέφσκι Σόφιας, γιατί τις ελληνικές «πηγές» δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες.

Η ιστοσελίδα «Tema Sports», η οποία είχε ισχυριστεί πως ο Παναθηναϊκός έχει πλησιάσει σε συμφωνία για την αγορά του Παναμέζου στόπερ, έδωσε νέα διάσταση στην υπόθεση.

Με σημερινό (6/12) ρεπορτάζ σαναφέρει πως ομάδα από τη Ρωσία προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στη Λέφσκι Σόφιας για τη μεταγραφή του Χοσέ Κόρντομπα. Επιπλέον, αφήνει ποσοστό μεταπώλησης 10% για τον 22χρονο διεθνή με τον Παναμά.

Η Λέφσκι επειδή έχει ανάγκη από έσοδα, έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Κόρντομπα. Ωστόσο, δεν βιάζεται να δεχτεί τη ρωσική πρόταση, προσδοκώντας σε περισσότερα χρήματα. Παρότι θεωρείται αβέβαιο αν θα τα καταφέρει.

Πωλητήριο στον Κόρντομπα - Τι ισχύει με τον Παναμέζο στόπερ που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:38 - 25.11.2023

Πωλητήριο στον Κόρντομπα - Τι ισχύει με τον Παναμέζο στόπερ που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό

Η Λέφσκι Σόφιας χρειάζεται λεφτά και θέλει να πουλήσει τον 22χρονο Παναμέζο στόπερ Χοσέ Κόρντομπα, για τον οποίο απέρριψε προτάσεις το καλοκαίρι σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη βγει στο παζάρι για κεντρικό αμυντικό.

Αντίστοιχα, ο Κόρντομπα φέρεται πρόθυμος να φύγει από τη Βουλγαρία. Ο Παναμέζος άσος θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και υπό αυτό το πρίσμα, η προοπτική της απομονωμένης ποδοσφαιρικά Ρωσίας, ίσως δεν είναι η πιο ευνοϊκή.

Συμπεριλαμβάνεται ο Παναθηναϊκός στη συγκεκριμένη εξίσωση; Με δεδομένο πως ψάχνει για στόπερ και έχει χρήματα να διαθέσει στην αγορά, ο Κόρντομπα πιθανότατα έχει τεθεί υπόψη του «πράσινου» δικτύου.

Παναθηναϊκός: Ο Δεκέμβρης βγαίνει μόνο με δύο στόπερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:02 - 20.11.2023

Παναθηναϊκός: Ο Δεκέμβρης βγαίνει μόνο με δύο στόπερ

Η επιστροφή του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν στη δράση αργεί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει διαθέσιμους για το επόμενο χρονικό διάστημα μόνο τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ. Με την ελπίδα να μην προκύψει νέα απώλεια στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, αν ο Παναμέζος παίκτης αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει αρχίσει συζητήσεις με τους Βούλγαρος, αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Το σίγουρο είναι πως οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού επισπεύδουν τις ενέργειες τους για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Με σκοπό ο νεοαποκτηθείς να βρίσκεται την Πρωτοχρονιά στο «Γεώργιος Καλαφάτης», έτοιμος να χρησιμοποιηθεί από τον Σέρβο προπονητή.