Παναθηναϊκός: Ο Δεκέμβρης βγαίνει μόνο με δύο στόπερ

Μπαρτ Σένκεφελντ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Δεκέμβρης βγαίνει μόνο με δύο στόπερ

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:02 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 20.11.2023

Η επιστροφή του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν στη δράση αργεί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει διαθέσιμους για το επόμενο χρονικό διάστημα μόνο τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ. Με την ελπίδα να μην προκύψει νέα απώλεια στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ένα μείζον πρόβλημα θα διαχειριστεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού μέχρι τα Χριστούγεννα. Γιατί για το σερί των αγώνων για το πρωτάθλημα, το Europa League και το Κύπελλο Ελλάδας, ο Σέρβος προπονητής θα το σχεδιάσει έχοντας μόνο δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Οι ετοιμοπόλεμοι στόπερ είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Τιν Γεντβάι. Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει υποστεί ρήξη χιαστού και δεν θα παίξει στο υπόλοιπο της σεζόν. Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ταλαιπωρείται από το οστικό οίδημα και δεν θα αποθεραπευτεί αρκετά σύντομα.

Παναθηναϊκός: Νέο σενάριο με τον «Βεστφαλό» Αντώνη Παπαδόπουλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:54 - 17.11.2023

Παναθηναϊκός: Νέο σενάριο με τον «Βεστφαλό» Αντώνη Παπαδόπουλο

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, Αντώνης Παπαδόπουλος, έχει ζητήσει να αποδεσμευτεί τον Ιανουάριο και ο Παναθηναϊκός φέρεται να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιθανών προορισμών του.

Ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να επανέρθει περίπου στις γιορτές, χωρίς να έχει προσδιοριστεί επακριβώς το πότε. Ο Πάλμερ-Μπράουν έπαιξε τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό στις 28 Σεπτεμβρίου εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, όταν και είχε τραυματιστεί.

Το προσεχές διάστημα προμηνύεται πάρα πολύ δύσκολο για το Τριφύλλι. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος συνοδεύεται με αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ακολουθεί το ματς με τη Βιγιαρεάλ στο «Κεράμικα» για τον όμιλο του Europa League και έπειτα ξανά για τη Super League με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μένοντας στην έδρα του, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για το πρώτο παιχνίδι των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και μετά θα πάει στο Περιστέρι για τη συνάντηση με τον Ατρόμητο. Ο ευρωπαϊκός κύκλος κλείνει με τη Μακάμπι Χάιφα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και το έτος θα ολοκληρωθεί με αγώνες με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στις συνεχόμενες υποχρεώσεις ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει τους Σένκεφελντ και Γεντβάι και τον Αράο ως υπηρεσιακό. Με την ελπίδα να μην προκύψει τραυματισμός ή τιμωρία. Περαιτέρω, οι εφεδρείες είναι ο έμπειρος Ζέκα, ο νεαρός Γιώργος Σιδεράς και η επιστράτευση του Ενίς Τσοκάι.

Μία ποδοσφαιρική «Λερναία Ύδρα» που... ξεμένει από αμυντικούς

Μία ποδοσφαιρική «Λερναία Ύδρα» που... ξεμένει από αμυντικούς

Ο Παναθηναϊκός παίρνει λύσεις σε κάθε παιχνίδι από άλλον ποδοσφαιριστή, αναγκάζοντας τους αντιπάλους να μην ξέρουν από που να φυλαχτούν. Εκτός από το κέντρο της άμυνας, γιατί εκεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει παίκτες στο πιο κρίσιμο τάιμινγκ.

Εκτός και αν ο Πάλμερ-Μπράουν μπορέσει να βοηθήσει μετά τα μέσα Δεκεμβρίου. Αν και προερχόμενος από δίμηνη και πλέον απραξία, ο Αμερικανός αμυντικός δεν θα έχει τη φόρμα του. Οπότε, σε ένα τάιμινγκ που θα κριθεί σίγουρα η τύχη του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και στο Κύπελλο, τα μετόπισθεν του είναι πληγωμένα.