Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ συνεχίζει σε υψηλό ρυθμό, απόντες οι διεθνείς

Γιοβάνοβιτς, Ρούμπεν, Χουάνκαρ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ συνεχίζει σε υψηλό ρυθμό, απόντες οι διεθνείς

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:38 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 17.11.2023

Ο Χουάνκαρ προπονήθηκε για δεύτερη μέρα χωρίς να νιώσει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ η προπόνηση του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε με πολλές απουσίες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολουθεί τις υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Euro 2024, με την προσδοκία να επιστρέψουν όλοι υγιείς και σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ναι μεν είναι τιμητικό για το Τριφύλλι να έχει πολλούς παίκτες σε αυτό το επίπεδο, όμως αναμφίβολα η δουλειά του Σέρβου προπονητή δυσκολεύει.

Ωστόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα για τον Γιοβάνοβιτς και δεν αλλάζει. Οπότε, ο 61χρονος τεχνικός επιβάλλεται να προσαρμοστεί και να προσαρμόσει το σχέδιο του μέχρι την επανέναρξη των αναμετρήσεων των «πράσινων».

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή (17/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε την Τζίλιαν Αλέιν, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί η Κόρτνεϊ Ρέιντζ
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

13:51 - 17.11.2023

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε την Τζίλιαν Αλέιν, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί η Κόρτνεϊ Ρέιντζ

Η Τζίλιαν Αλέιν έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και η 29χρονη σέντερ θα αντικαταστήσει στο ρόστερ των «πρασίνων» την Κόρτνεϊ Ρέιτζ, η οποία αποδεσμεύτηκε.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς στις επαφές με τη μπάλα. 

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς, ενώ απουσίαζε λόγω ίωσης ο Ξενόπουλος.

Το πιο σημαντικό είναι πως ο Χουάνκαρ αισθάνεται πολύ καλά και ανταποκρίνεται στις ασκήσεις χωρίς ζαλάδες ή αδιαθεσία. Βέβαια, εξυπακούεται ότι ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Άρη, αν και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.