Παναθηναϊκός: Ο Γεντβάι «παρών» για τον Ατρόμητο

Τιν Γεντβάι

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γεντβάι «παρών» για τον Ατρόμητο

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:54 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 05.12.2023

Ο Τιν Γεντβάι πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Με ευχάριστο νέο άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Γιατί ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος δεν έπαιξε την Κυριακή εναντίον του ΟΦΗ, πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Κροάτης στόπερ ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον είχε αποκλείσει από την αποστολή. Ο Γεντβάι αισθάνεται καλά και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Υπέρ της αποχής των διαιτητών ο Παναθηναϊκός: «Να καταθέσουν άμεσα στον Άρειο Πάγο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:25 - 05.12.2023

Υπέρ της αποχής των διαιτητών ο Παναθηναϊκός: «Να καταθέσουν άμεσα στον Άρειο Πάγο»

Ο Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό ότι είναι υπέρ της αποχής των διαιτητών από αυτή την αγωνιστική, καλώντας τους την ίδια ώρα να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο για οποιαδήποτε μορφή βίας έχουν υποστεί.

Ασφαλώς, ο Κροάτης θα δοκιμάσει και σε πιο υψηλή ένταση στις επόμενες προπονήσεις, για να σιγουρευτεί ο Γιοβάνοβιτς ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Αν ο Γεντβάι πονέσει ξανά, θα τεθεί νοκ-άουτ για το σαββατιάτικο ματς.

Πάντως, η διαφαινόμενη αναβολή της αγωνιστικής λόγω της αποχής των διαιτητών, δίνει χρόνο στον Γεντβάι για να είναι απολύτως έτοιμος για το φινάλε των ομίλων του Europa League, που ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα. Εκεί που θα κριθεί η συνέχεια των «πράσινων» στο Conference League ή ο οριστικός αποκλεισμός τους.

«Βόμβα» από τους διαιτητές: Δεν σφυρίζουν στα ματς του Σαββατοκύριακου λόγω Παπαπέτρου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:26 - 05.12.2023

«Βόμβα» από τους διαιτητές: Δεν σφυρίζουν στα ματς του Σαββατοκύριακου λόγω Παπαπέτρου

Οι διαιτητές της Stoiximan Super League αποφάσισαν να δηλώσουν ομαδικό κώλυμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις εναντίον τους, με αποκορύφωμα τις απειλές κατά Παπαπέτρου.

Στο μεταξύ, μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη το πρωί. Όπως συμβαίνει στην πρώτη προπόνηση μετά από αγώνα, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και κατέληξαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.