«Βόμβα» από τους διαιτητές: Δεν σφυρίζουν στα ματς του Σαββατοκύριακου λόγω Παπαπέτρου

Τάσος Παπαπέτρου

i

©Intime

«Βόμβα» από τους διαιτητές: Δεν σφυρίζουν στα ματς του Σαββατοκύριακου λόγω Παπαπέτρου

Sportal newsroom 15:26 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 05.12.2023

Οι διαιτητές της Stoiximan Super League αποφάσισαν να δηλώσουν ομαδικό κώλυμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις εναντίον τους, με αποκορύφωμα τις απειλές κατά Παπαπέτρου.

Οι απειλές κατά της ζωής του ιδίου και της οικογένειάς του που κατήγγειλε ο Τάσος Παπαπέτρου έφτασαν μέχρι το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και την UEFA. O διεθνής διαιτητής ενημέρωσε ο ίδιος την ΕΛ.ΑΣ. για τα μηνύματα που έλαβε μετά τον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός ζητώντας από την Αστυνομία να διασφαλίσει την προστασία του από οποιαδήποτε τυχόν ενέργεια σε βάρος του ιδίου ή της οικογένειάς του.

Το περιστατικό έφτασε μέχρι και στα «αυτιά» της UEFA, ενώ οι σοκαριστικές απειλές που κατήγγειλε ο Τάσος Παπαπέτρου φέρνουν άμεση αντίδραση από τους συναδέλφους του. Συγκεκριμένα, οι διαιτητές της Stoiximan Super League αποφάσισαν να δηλώσουν ομαδικό κώλυμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις εναντίον τους. 

Οπως φαίνεται η απόφαση είναι ομόφωνη και υπήρξε ενημέρωση και του επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA Ρομπέρτο Ροσέτι. Ασφαλώς ενήμερη είναι εξ αρχής και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Δεν αποκλείεται  μέσα στη μέρα να κληθούν να αποφασίσουν οι διαιτητές πιθανή αποχή σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Εφόσον αποφασιστεί αποχή, θα γίνει με τη μορφή του ομαδικού κωλύματος εν όψει της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!