Το χρονικό από τα έκτροπα στο Πανθεσσαλικό, με παίκτες και οπαδούς να κινδυνεύουν μέχρι και με τη ζωή τους (vids)

Βόλος - Ολυμπιακός

i

©Intime

Το χρονικό από τα έκτροπα στο Πανθεσσαλικό, με παίκτες και οπαδούς να κινδυνεύουν μέχρι και με τη ζωή τους (vids)

Κώστας Τόπας 08:39 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 04.12.2023

Στον «αέρα» τινάχτηκε η αναμέτρηση Βόλος - Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα υπάρξουν ξανά έκτροπα και νέες εικόνες ντροπής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι, Βόλος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Πειραιώτες είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου και τελικά ο κόσμος έκανε... άνω - κάτω το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα, αφού η είσοδος κάποιων γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, έφερε «βροχή» από δακρυγόνα από τις αστυνομικές δυνάμεις και δημιουργήθηκε χάος τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στην εξέδρα, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους. 

Πλήθος κόσμου και μικρά παιδιά αντιμετώπισαν προβλήματα και υπήρξε συνωστισμός στις εξόδους του Πανθεσσαλικού, την ώρα που ένα «νέφος» κάλυψε το γήπεδο. Σοβαρό πρόβλημα είχαν και ποδοσφαιριστές του Βόλου και του Ολυμπιακού που έτρεξαν στα αποδυτήρια να γλιτώσουν.

Ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, καθώς δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκαν οξυγόνο στα αποδυτήρια. 

Χαρακτηριστικό είναι το video με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Ιβάν Κόστιτς, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα και με την όραση του και χρειάστηκε να φύγει υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

Στα… αίσχη του Πανθεσσαλικού ξεχώρισε η εικόνα ενός αστυνομικού να πετάει ένα δακρυγόνο προς την κερκίδα, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει πως ήταν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, κάνοντας λόγο για «εγκλήματα της ΕΛ.ΑΣ.».

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό. Σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΚΕΔ με εντολή της συμμορίας έστειλε τους Παπαπέτρου και Γκορτσίλα να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα. 

Συμπαραστάτες τα ανύπαρκτα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!