Δραματικές εικόνες στον Βόλο: Παίκτες έφευγαν χωρίς να μπορούν να αναπνεύσουν (vid)

Δραματικές εικόνες στον Βόλο: Παίκτες έφευγαν χωρίς να μπορούν να αναπνεύσουν (vid)

Sportal newsroom 18:52 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 03.12.2023

Εικόνες που δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμα μία φορά. Οι ρίψεις δακρυγόνων οδήγησαν τους παίκτες Βόλου και Ολυμπιακού εσπευσμένα στα αποδυτήρια.

Απίστευτες εικόνες από το Πανθεσσαλικό, με τους παίκτες να βάζουν τις μπλούζες στο πρόσωπο και να τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν απ' τα χημικά. Μια ώρα για να αρχίσει και πάλι το ματς έδωσε ο Παπαπέτρου.

Δραματικές οι εικόνες που έρχονται από το Πανθεσσαλικό στον Βόλο. Τα επεισόδια που εξελίσσονται έξω από το γήπεδο μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των οπαδών του Ολυμπιακού έφεραν αλόγιστη χρήση χημικών από τους πρώτους. Με αποτέλεσμα να βλέπουμε σκηνές που για ακόμα μια φορά φέρνουν ντροπή.

Η κάμερα έδειξε τους παίκτες των δύο ομάδων αρχικά να πηγαίνουν προς το ένα «πέταλο» του γηπέδου, ενώ την ίδια ώρα ακούγονταν πολύ ισχυρές εκρήξεις από τα χημικά που έριχναν οι δυνάμεις της αστυνομίας.

Λίγη ώρα αργότερα, οι ποδοσφαιριστές τόσο του Βόλου όσο και του Ολυμπιακού κάλυψαν τα πρόσωπά τους με τις φανέλες τους και έδειχναν ακόμα και ανήμποροι να αναπνεύσουν. Και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς τα αποδυτήρια, αφού η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διαιτητής Παπαπέτρου πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, τόνισε στους ανθρώπους των δύο ομάδων πως υπάρχει μία ώρα διορία.

Ο Παπαπέτρου ξεκαθάρισε ότι αν δεν καθαρίσει η ατμόσφαιρα και αν δεν αδειάσει το γήπεδο μέσα στην επόμενη ώρα, τότε θα αναγκαστεί να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.