Αποβλήθηκε ο Καραπαπάς
i

©intime

Αποβλήθηκε ο Καραπαπάς

Sportal newsroom 18:39 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 03.12.2023

Τι συνέβη στο Βόλος - Ολυμπιακός μετά την ακύρωση του γκολ του Μασούρα.

Χαμός στον Βόλο με τις διαιτητικές αποφάσεις και με το VAR. Ο διαιτητής Παπαπέτρου έχει πάει ήδη τρεις φορές στο VAR, τις δύο για τα πέναλτι του Βόλου και του Ολυμπιακού, που δεν τα έδωσε σε πρώτο χρόνο και τα έδωσε μετά την εξέταση των βίντεο. Και την τρίτη για να τσεκάρει αν σε γκολ του Μασούρα υπάρχει παράβαση.

Ο Παπαπέτρου, μάλιστα, στο γκολ του Μασούρα εξέτασε τόσο αν υπάρχει οφσάιντ στη φάση, όσο και αν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Ελ Κααμπί. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ασυνήθιστη απόφαση να καλούν από το VAR τον διαιτητή για να τσεκάρει για οφσάιντ, από τη στιγμή που υπάρχουν οι γραμμές.

Ο διαιτητής του Βόλος - Ολυμπιακός τελικά ακύρωσε το γκολ του Μασούρα για οφσάιντ και έφερε την αντίδραση των ανθρώπων των φιλοξενούμενων, όπως είχε συμβεί και στο πέναλτι του Βόλου.

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ολυμπιακού για την ακύρωση του γκολ με αποτέλεσμα ο Παπαπέτρου να δείξει κόκκινη κάρτα στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος θα δει το υπόλοιπο του αγώνα από τις εξέδρες.

Ήταν η τρίτη φορά που η κόκκινη κάρτα βγήκε από το τσεπάκι του Παπαπέτρου σήμερα, μιας και είχαν προηγηθεί δύο ποδοσφαιριστές: ο Ρέτσος από πλευράς Ολυμπιακού και ο Μύγας απ' την πλευρά του Βόλου.