Το αντίο του κόσμου του Ολυμπιακού στον Mo Skillz (pic)

Βόλος - Ολυμπιακός

i

© Intime

Το αντίο του κόσμου του Ολυμπιακού στον Mo Skillz (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:40 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 03.12.2023

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που έδωσαν βροντερό παρών στο Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο στον ράπερ Mo Skillz.

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ράπερ Mo Skillz. Ο 38χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής (1/12), καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του ράπερ ήταν αυτός που είχε γράψει το τραγούδι για τον Ζιοβάνι, ο οποίος ήταν και ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής.

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, οι φίλοι των Πειραιωτών που έδωσαν βροντερό παρών στην πόλη της Μαγνησίας, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο στον Mo Skillz μέσω ενός πανό.

Το συγκινητικό αντίο του Τζιοβάνι στον Mo Skillz 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι αποχαιρέτησε τον 38χρονο με μια ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα με ένα story μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Λυπάμαι βαθιά για τον θάνατο αυτού του μεγάλου φαν, Mo Skillz, που κάποτε μού έγραψε ένα τραγούδι. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και όλο το ρεπορτάζ για Μαρτίνεθ