Το συγκινητικό αντίο του Τζιοβάνι στον Mo Skillz (pic)
i

© Instagram

Το συγκινητικό αντίο του Τζιοβάνι στον Mo Skillz (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:51 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 03.12.2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι αποχαιρέτησε με ανάρτηση τον Mo Skillz, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (1/12).

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ράπερ Mo Skillz. Ο 38χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής (1/12), καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Τους τελευταίους μήνες, ο Δημοσθένης ή αλλιώς Mo Skillz είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο με την οικογένειά του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Mo Skillz είχε γίνει ευρύτερα γνωστός για το τραγούδι που είχε γράψει για τον Τζιοβάνι, ο οποίος ήταν και ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής. 

Έτσι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι αποχαιρέτησε τον 38χρονο με μια ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα με ένα story μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. 

«Λυπάμαι βαθιά για τον θάνατο αυτού του μεγάλου φαν, Mo Skillz, που κάποτε μού έγραψε ένα τραγούδι. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Πέθανε στα 25 του πρώην παίκτης της Λειψίας, είχε παραπονεθεί για αναπνευστικά προβλήματα
REST OF THE WORLD

11:03 - 29.11.2023

Πέθανε στα 25 του πρώην παίκτης της Λειψίας, είχε παραπονεθεί για αναπνευστικά προβλήματα

Ο Αγκιεμάνγκ Ντιαβουσιέ, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Λειψίας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 25 ετών, λίγες ημέρες αφότου είχε παραπονεθεί για αναπνευστικά προβλήματα.

Δείτε το stoty του Τζιοβάνι: