«Ενός λεπτού σιγή για τη Βραζιλία που πέθανε», έξαλλοι οι παίκτες της Αργεντινής μετά τη νίκη (vid)

Αργεντινή

i

PrtScr

«Ενός λεπτού σιγή για τη Βραζιλία που πέθανε», έξαλλοι οι παίκτες της Αργεντινής μετά τη νίκη (vid)

Κώστας Τόπας 11:50 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 22.11.2023

Οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους επί της Βραζιλίας και τραγούδησαν μαζί με τους οπαδούς τους υβριστικά συνθήματα για τη Βραζιλία.

Το ντέρμπι μεταξύ Βραζιλίας κι Αργεντινής ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Από άγρια επεισόδια μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας στις εξέδρες, τα συγκινητικά λόγια του Λιονέλ Σκαλόνι για την ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον πάγκο της «Αλμπισελέστε» μέχρι και το ξέσπασμα του Λιονέλ Μέσι.

Αφού το ματς τελικά ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση, το θέαμα δεν ήταν ιδιαίτερα πλούσιο μιας και στα πρώτα 45 λεπτά υπήρξαν κυρίως δύο φάσεις αλλά και 22 (!) φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βραζιλία ανέβασε ρυθμούς αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Έτσι η πρωταθλήτρια κόσμου έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Στο 63ο λεπτό, με πολύ ωραία κεφαλιά ο Οταμέντι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έτσι έβαλε τέλος στο απίθανο αήττητο της Βραζιλίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες της «Αλμπισελέστε» πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη μαζί με τους οπαδούς τους στην κερκίδα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι τραγούδησαν ένα σύνθημα το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ενός λεπτού σιγή για τη Βραζιλία που πέθανε».