Νεϊμάρ: «Ευτυχώς που έλειπα από το ντέρμπι, θα έσπερνα το χάος» (vid)

Νεϊμάρ: «Ευτυχώς που έλειπα από το ντέρμπι, θα έσπερνα το χάος» (vid)

Κώστας Τόπας 11:44 - 22.11.2023

Ο Νεϊμάρ παρακολούθησε από την τηλεόραση του το μεγάλο ντέρμπι της Βραζιλίας με την Αργεντινή και τόνισε το πόσο τυχερός ήταν που απουσίαζε από την εν λόγω αναμέτρηση.

Όπως συμβαίνει συχνά, η αναμέτρηση μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής (0-1), μισητών γειτόνων στη Νότια Αμερική, έλαβε χώρα σε βάναυσο κλίμα την Τρίτη (21/11) κατά τη διάρκεια των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Και ο Νεϊμάρ, ο οποίος αντιμετωπίζει επί του παρόντος μια ρήξη των πρόσθιων χιαστών συνδέσμων και του μηνίσκου του αριστερού γονάτου του, φαίνεται μάλλον ανακουφισμένος που γλίτωσε από μια πιθανή «βροχή» χτυπημάτων. 

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αστέρας σχολίασε το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, στα κοινωνικά δίκτυα και αστειεύτηκε για τις έντονες συζητήσεις μεταξύ των παικτών.

«Καλό παιχνίδι, ντέρμπι. Καυτό ματς, σκληρό. Θα με χτυπούσαν πολύ σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά θα προκαλούσα σύγχυση και θα έσπερνα χάος. Είναι τρελό», δήλωσε ο Νεϊμάρ.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, έχοντας ρεκόρ με τη Βραζιλία 79 γκολ σε 128 συμμετοχές, τραυματίστηκε στις 18 Οκτωβρίου κατά την ήττα από την Ουρουγουάη (2-0) και τώρα πρέπει να είναι μακριά από τα γήπεδα για όλη τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή κάνει την αποκατάστασή του στη Βραζιλία όπου παρακολουθεί τα αποτελέσματα της «Σελεσάο».