Συγκλονιστικές εικόνες με αιμόφυρτους οπαδούς της Αργεντινής μετά τα επεισόδια με την αστυνομία (vid)

Επεισόδια στο Βραζιλία - Αργεντινή

i

PrtScr

Συγκλονιστικές εικόνες με αιμόφυρτους οπαδούς της Αργεντινής μετά τα επεισόδια με την αστυνομία (vid)

Κώστας Τόπας 09:05 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 22.11.2023

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο «Μαρακανά» αλλά και βάναυση αστυνομική καταστολή στους οπαδούς της Αργεντινής.

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν πριν από το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Συγκεκριμένα οπαδοί της «σελεσάο» κατευθύνθηκαν προς αυτούς της «Αλμπισελέστε», με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν επεισόδια μεταξύ των οπαδών. Ωστόσο οι συγκρούσεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η βραζιλιάνικη αστυνομία επιτέθηκε στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Παρά τις προσπάθειες του Εμιλιάνο Μαρτίνες αλλά και των υπόλοιπων συμπαικτών του να σταματήσουν την αστυνομία, οι Αρχές ήταν ανένδοτες και με πτυσσόμενα γκλοπ χτυπούσαν ανελέητα τους φίλους της «Αλμπισελέστε». Εικόνες που έκαναν τον Λιονέλ Μέσι να νευριάσει και με ένα νεύμα να πει στους παίκτες της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. 

Οι εικόνες των επεισοδίων στις εξέδρες του «Μαρακανά» κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Οπαδοί αιμόφυρτοι μεταφέρονταν με φορεία εκτός γηπέδου για πρώτες βοήθειες. Αλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά, μετά τις συγκρούσεις με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστούν στο νοσοκομείο. 

Σφοδρή επίθεση Μέσι σε Ροντρίγκο: «Πρόσεχε πως μιλάς, πρωταθλητές Κόσμου είμαστε, όχι δειλοί» (vid)
WORLD CUP

08:57 - 22.11.2023

Σφοδρή επίθεση Μέσι σε Ροντρίγκο: «Πρόσεχε πως μιλάς, πρωταθλητές Κόσμου είμαστε, όχι δειλοί» (vid)

Ένταση μεταξύ του Ροντρίγκο και του Λιονέλ Μέσι δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Βραζιλιάνος αποκάλεσε τον Αργεντινό δειλό, με τον Λίο να του... τα ψάλλει.

Τελικά, αφού οι τραυματίες οπαδοί μεταφέρθηκαν εκτός γηπέδου, η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο. Εν τω μεταξύ, στα αποδυτήρια με τον αρχηγό Λιονέλ Μέσι στο τιμόνι, η Αργεντινή ζήτησε εγγυήσεις για τον κόσμο της προκειμένου να βγει ξανά στο γήπεδο. Οπως κι έγινε, με την παρέα του «Pulga» να παίρνει το τρίποντο με 1-0.