Σφοδρή επίθεση Μέσι σε Ροντρίγκο: «Πρόσεχε πως μιλάς, πρωταθλητές Κόσμου είμαστε, όχι δειλοί» (vid)

Σφοδρή επίθεση Μέσι σε Ροντρίγκο: «Πρόσεχε πως μιλάς, πρωταθλητές Κόσμου είμαστε, όχι δειλοί» (vid)

Δημήτρης Χούπης 08:57 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 22.11.2023

Ένταση μεταξύ του Ροντρίγκο και του Λιονέλ Μέσι δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Βραζιλιάνος αποκάλεσε τον Αργεντινό δειλό, με τον Λίο να του... τα ψάλλει.

Παιχνίδι γεμάτο ένταση ήταν αυτό ανάμεσα στη Βραζιλία με την Αργεντινή. Ο λόγος ήταν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών και στη συνέχεια ανάμεσα στους Αργεντινούς με την αστυνομία. Ως αποτέλεσμα αυτού ο αγώνας ξεκίνησε με μισή ώρα περίπου καθυστέρηση. 

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη ένταση στο παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα «άναψαν» λίγο τα αίματα ανάμεσα στον Μέσι και τον Ροντρίγκο, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να αποκαλεί τον σταρ της Ίντερ Μαϊάμι «δειλό». 

Εκείνη τη στιγμή ο Λίο άρχισε να του τα... ψάλλει, ενώ στη συνέχεια του είπε: «Είμαστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, γιατί είμαστε δειλοί; Πρόσεξε το στόμα σου». Μάλιστα από αυτή την ένταση δεν έλειπε και ο Ντε Πολ, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, ενώ στη συνέχεια μπήκαν στη μέση κι άλλοι ποδοσφαιριστές. 

Παρόλα αυτά η αψιμαχία αυτή δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις με τους πιο ψύχραιμους να ηρεμούν την κατάσταση. 

Η επίθεση του Μαρτίνες στην εξέδρα

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι παίκτες της Αργεντινής έσπευσαν προς την κερκίδα για να ηρεμήσουν την κατάσταση, αλλά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, μόνο αυτό δεν έκανε. Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα σε κάποιο σημείο, βλέποντας έναν αστυνομικό να βαράει έναν οπαδό της Αργεντινής πήδηξε στην εξέδρα και πήγε να σταματήσει τον αστυνομικό, βαρώντας από πίσω. 

Τόσο οι συμπαίκτες του όμως όσο και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο σημείο, τον τράβηξαν για να μην πάρει έκταση η κατάσταση.