Ξέσπασε ο Μέσι: «Γράψαμε ιστορία αλλά δεν μπορούμε να ανεχτούμε τα επεισόδια, είναι μια τρέλα» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ξέσπασε ο Μέσι: «Γράψαμε ιστορία αλλά δεν μπορούμε να ανεχτούμε τα επεισόδια, είναι μια τρέλα» (vid)

Κώστας Τόπας 08:34 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 22.11.2023

Ο Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα μεταξύ Βραζιλίας κι Αργεντινή, όπου βρήκε νικήτρια την «Αλμπισελέστε» με 1-0, μίλησε με σκληρά λόγια για τα όσα έγιναν στις εξέδρες του «Μαρακανά».

Ο Λιονέλ Μέσι, αρχηγός και μεγαλύτερο έμβλημα της εθνικής Αργεντινής, πανηγύρισε το στο «Μαρακανά» τη σπουδαία νίκη της «Αλμπισελέστε» κόντρα στη Βραζιλία, η οποία ηττήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή έκανε τον απολογισμό του. Μίλησε για τη σπουδαία νίκη της εθνικής του ομάδας, τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μεταξύ των οπαδών και τους στόχους που έχει από τη νέα χρονιά.

«Είδαμε πώς χτυπούσαν τον κόσμο, έγινε ήδη στον τελικό του Λιμπερταδόρες. Ήταν περισσότερο σε αυτό παρά στο παιχνίδι. Πήγαμε στα αποδυτήρια γιατί ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσουμε τα πάντα, θα μπορούσε να είχε συμβεί μια τραγωδία», ανέφερε ο «Λίο» σχετικά με τα επεισόδια που ξέσπασαν και στη συνέχεια τόνισε τη σημασία της νίκης:

 «Αυτή η ομάδα συνεχίζει να πετυχαίνει ιστορικά πράγματα. Για άλλη μια φορά. Αν και δεν είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, είναι κάτι πολύ ωραίο να κερδίζεις στη Βραζιλία, λόγω του πόσο δυνατοί είναι στην έδρα τους. Το χρειαζόμασταν και αργότερα από την ήττα από την Ουρουγουάη».

Επειτα ο «Pulga» διαβεβαίωσε ότι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι για τη χρονιά.

«Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, έχω χρόνο να γίνω καλά και να ξεκινήσω τη χρονιά καλά. Θα προετοιμαστώ για να έχω μια υπέροχη χρονιά, μια υπέροχη προετοιμασία», κατέληξε ο Μέσι.