Χαμός κι άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν τη σέντρα στο Βραζιλία - Αργεντινή (vids)

Επεισόδια στο Αργεντινή - Βραζιλία

Χαμός κι άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν τη σέντρα στο Βραζιλία - Αργεντινή (vids)

Κώστας Τόπας 08:06 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 22.11.2023

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι στο «Μαρακανά», μεταξύ Βραζιλίας κι Αργεντινής.

Η Αργεντινή χάρη στον «χρυσό» της σκόρερ τον Νικολάς Οταμέντι πήρε τη νίκη με 1-0 κι έσπασε το ιστορικό σερί της Βραζιλίας για την πρώτη της εντός έδρας ήττα σε προκριματικά. Ωστόσο, το μεγάλο παιχνίδι ξεκίνησε με άσχημες εικόνες, αφού υπήρξε μισάωρη διακοπή λόγω επεισοδίων.

Συγκεκριμένα οπαδοί της Βραζιλίας κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των Αργεντίνων και άπλωσαν μπροστά τους ένα πανό, με τους φιλάθλους να πιάνονται στα χέρια. Τα επεισόδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με την αστυνομία με αρκετούς τραυματίες, ενώ οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι, έτρεξαν στην εξέδρα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά, η αποστολή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Αργεντινής επέστρεψε στα αποδυτήρια κι έτσι το μεγάλο ντέρμπι ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση...

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στη Βραζιλία με Αργεντινούς οπαδούς φέτος. Στις αρχές αυτού του μήνα, οι οπαδοί της Μπόκα είχαν δεχθεί επίθεση στον τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες, της ίδιας διοργάνωσης στην οποία, προηγουμένως, οι Αρχεντίνος Τζούνιορς και οι οπαδοί της Ρασίνγκ δέχτηκαν επίθεση.