Σοκ στη Βραζιλία: Επόπτης γραμμών δέχτηκε πυροβολισμούς εν ώρα αγώνα για μια θέση… πάρκινγκ

Επόπτης

i

© Intime

Σοκ στη Βραζιλία: Επόπτης γραμμών δέχτηκε πυροβολισμούς εν ώρα αγώνα για μια θέση… πάρκινγκ

Μία παρκαρισμένη μηχανή στην άκρη ενός γηπέδου στη Βραζιλία, αποτέλεσε την αιτία του θανάτου ενός επόπτη γραμμών.

Στη Βραζιλία έλαβε χώρα ένα σοκαριστικό περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε ένας άτυχος επόπτης γραμμών!

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην αγροτική πόλη Μακαΐμπα της ευρύτερης περιοχής του Νατάλ στη βορειοανατολική Βραζιλία, μία σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής για έναν 57χρονο βοηθό διαιτητή. 

Συγκεκριμένα, μία παρκαρισμένη μηχανή στην άκρη του γηπέδου δυσκόλευε τον Ζοάο Μάρκες Περέιρα Νταό, ο οποίος προχώρησε σε μία παρατήρηση προκειμένου ο κάτοχος της να της αλλάξει θέση για να μπορέσει να κάνει καλύτερα τη δουλειά στον αγώνα που ήταν σε εξέλιξη. Μπορεί ο επόπτης να ζήτησε κάτι αυτονόητο, ωστόσο ο Λάρσιο Πέδρο Ντα Σίλβα είχε άλλη άποψη. 

Ο 38χρονος δράστης είχε παρκάρει το όχημά του πολύ κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, όμως δεν δέχτηκε ποτέ να το μετακινήσει. Οι δύο τους είχαν μια έντονη συζήτηση, με τον Ντα Σίλβα να αποχωρεί από το γήπεδο, αλλά στη συνέχεια να επιστρέφει οπλισμένος και να πυροβολεί από κοντινή απόσταση τον άτυχο βοηθό. 

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ τώρα έγινε γνωστό καθώς ο Νταό για 2 μήνες πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, αφήνοντας όμως την τελευταία του πνοή. Μετά τη σύλληψή του, ο 38χρονος δράστης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αντιμετωπίζοντας κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας, η οποία όμως τώρα μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.