Σοκ για Γκάβι: Έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο - Ρήξη χιαστού η πρώτη εκτίμηση (vid)

Σοκ για Γκάβι: Έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο - Ρήξη χιαστού η πρώτη εκτίμηση (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:44 - 19.11.2023

Άτυχος ήταν ο Γκάβι στο παιχνίδι της Ισπανίας με τη Γεωργία, αφού ο ίδιος τραυματίστηκε και φαίνεται να έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Βαθμολογικά αδιάφορο ήταν το παιχνίδι της Ισπανίας με τη Γεωργία, όμως η αναμέτρηση κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα. Αφορμή στάθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του Γκάβι, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο κλαίγοντας. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο ίδιος προσπάθησε να κοντρολάρει την μπάλα όμως φαίνεται να πατάει αρκετά άσχημα στην προσγείωση. Ο Ισπανός δεν άντεξε και τελικά αποχώρησε από το γήπεδο κλαίγοντας, με τον Σάνσετ να παίρνει τη θέση του στο 26ο λεπτό. 

Sportal Sunday Live: Η μάχη των προκριματικών του Euro, το ρεπορτάζ για το Big 5 και η 100άρα του Ολυμπιακού στο Μαρούσι
SPORTAL ORIGINALS

21:32 - 19.11.2023

Sportal Sunday Live: Η μάχη των προκριματικών του Euro, το ρεπορτάζ για το Big 5 και η 100άρα του Ολυμπιακού στο Μαρούσι

Η Sportal Sunday Live μαζί σας για μια ακόμη Κυριακή, με την δράση της προκριματικής φάσης του Euro 2024, τα τελευταία νέα των «μεγάλων» της Super League και μπόλικο μπάσκετ. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

O μέσος της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν αρκετά απαισιόδοξες. Σύμφωνα με τη διάγνωση που γνωστοποιήθηκε από την ισπανική ομοσπονδία, ο Γκάβι υπέστη ρήξη χιαστού.