Γιαμάλ για το περιστατικό με τον Λεβαντόφσκι: «Αυτά γίνονται στο γήπεδο...» (vid)

Λαμίν Γιαμάλ

i

PrtScr

Γιαμάλ για το περιστατικό με τον Λεβαντόφσκι: «Αυτά γίνονται στο γήπεδο...» (vid)

Κώστας Τόπας 09:24 - 17.11.2023

Ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, μίλησε μετά τον αγώνα με την Κύπρο για το περιστατικό με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπου ο Πολωνός αρνήθηκε να του δώσει το χέρι σε αγώνα των «μπλαουγκράνα».

Ο Λαμίν Γιαμάλ μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον συμπαίκτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον αγώνα με την Αλαβές. Ο Πολωνός επέπληξε τον 16χρονο μεσοεπιθετικός που δεν τον έψαξε στην περιοχή για να τον τροφοδοτήσει κι επίσης του αρνήθηκε να του δώσει το χέρι.

«Το εξήγησε ήδη (σ.σ ο Λεβαντόφσκι), αυτά γίνονται στο γήπεδο, τα πάω καλά μαζί του και τα αποδυτήρια είναι ενωμένα», είπε ο Καταλανός ποδοσφαιριστής στην Teledeporte μετά τη νίκη της εθνικής Ισπανίας επί της Κύπρου, με 3-1.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπάρτσα ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της νίκης κόντρα στην Κύπρο χάρη στο υπέροχο γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με το γκολ», σχολίασε ο Γιαμάλ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω αυτή τη φανέλα, πολύ άνετη χάρη στους συμπαίκτες μου που με βοηθούν πολύ στο γήπεδο», κατέληξε ο νεαρός αστέρας.

Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει ήδη πετύχει δύο γκολ στα τρία παιχνίδια του με την εθνική του ομάδα, όντας 16 ετών!