Το νεύμα του νευριασμένου Μέσι για να φύγουν οι παίκτες της Αργεντινής στα αποδυτήρια (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Το νεύμα του νευριασμένου Μέσι για να φύγουν οι παίκτες της Αργεντινής στα αποδυτήρια (vid)

Κώστας Τόπας 08:47 - 22.11.2023

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν έξαλλος με την αστυνομική βαρβαρότητα κι έκανε νεύμα στους συμπαίκτες του να φύγουν προς τα αποδυτήρια, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση στις εξέδρες.

Η Αργεντινή χάρη στον «χρυσό» της σκόρερ τον Νικολάς Οταμέντι πήρε τη νίκη με 1-0 κι έσπασε το ιστορικό σερί της Βραζιλίας για την πρώτη της εντός έδρας ήττα σε προκριματικά. Ωστόσο, το μεγάλο παιχνίδι ξεκίνησε με άσχημες εικόνες, αφού υπήρξε μισάωρη διακοπή λόγω επεισοδίων.

Όσα συνέβησαν μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και της Αστυνομίας είχαν ως αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός αστέρας δεν μπορούσε να διανοηθεί την αστυνομική βαρβαρότητα, αλλά και την επίθεση που δέχθηκαν οι οπαδοί της εθνικής του ομάδας κι έτσι έκανε νεύμα στους συμπαίκτες του ώστε να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια έως ότου ηρεμήσει η κατάσταση. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι ξέσπασε λέγοντας: «Είδαμε πώς χτυπούσαν τον κόσμο, έγινε ήδη στον τελικό του Λιμπερταδόρες. Ήταν περισσότερο σε αυτό παρά στο παιχνίδι. Πήγαμε στα αποδυτήρια γιατί ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσουμε τα πάντα, θα μπορούσε να είχε συμβεί μια τραγωδία», ανέφερε ο «Λίο» σχετικά με τα επεισόδια που ξέσπασαν και προκάλεσαν την μισάωρη καθυστέρηση.