Η στιγμή που ο Εμιλιάνο Μαρτίνες επιτίθεται σε αστυνομικό και του αρπάζει το γκλοπ (vid)

Εμιλιάνο Μαρτίνες

i

PrtScr

Η στιγμή που ο Εμιλιάνο Μαρτίνες επιτίθεται σε αστυνομικό και του αρπάζει το γκλοπ (vid)

Κώστας Τόπας 08:55 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 22.11.2023

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες πήδηξε προς τις κερκίδες για να επιτεθεί σε αστυνομικό ο οποίος βαρούσε με γκλοπ οπαδούς της Αργεντινής.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό που κρατούσε στα χέρια του ένα γκλοπ προκειμένου να χτυπήσει τους οπαδούς της Αργεντινής, καθώς ο αγώνας της «Αλμπισελέστε» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Βραζιλίας στιγματίστηκε από τα «άγρια» επεισόδια που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του «Μαρακανά».

Αφού οι οπαδοί της Αργεντινής και της Βραζιλίας άρχισαν να τσακώνονται κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων, οι αστυνομικοί επενέβησαν και επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους οπαδούς σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν την τάξη, αφήνοντας κάποιους αιμόφυρτους ως αποτέλεσμα.

Μέσα στις συγκλονιστικές σκηνές, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες εμφανίστηκε να πηδάει προς την κερκίδα για να χτυπήσει έναν έναν αστυνομικό ο οποίος είχε στα χέρια του ένα γκλοπ για να επιτεθεί στους οπαδούς της «Αλμπισελέστε». Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «X», την πλατφόρμα που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter, δείχνει τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα να προσπαθεί να πιάσει το χέρι ενός αστυνομικού που κρατάει το γκλοπ του πάνω από το κεφάλι του.

Ο Αργεντινός κίπερ σπρώχνεται από έναν άλλο αστυνομικό, ο οποίος φαίνεται να παρακαλεί για ηρεμία τους παίκτες της Αργεντινής καθώς επεμβαίνουν για να σταματήσουν τον Μαρτίνες.