Ο Ένζο Φερνάντες έδειχνε το σήμα του Παγκόσμιο Πρωταθλητή στους οπαδούς της Βραζιλίας κατά την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο

Ο Ένζο Φερνάντες έδειχνε το σήμα του Παγκόσμιο Πρωταθλητή στους οπαδούς της Βραζιλίας κατά την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο

Δημήτρης Χούπης 09:26 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 22.11.2023

Ο Ένζο Φερνάντες την ώρα που η ομάδα της Αργεντινής έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο, έδειχνε το σήμα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στους οπαδούς της Βραζιλίας.

Το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αργεντινή στιγματίστηκε από τα σφοδρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα στην αρχή οι οπαδοί της «σελεσάο» κατευθύνθηκαν προς αυτούς της «αλμπισελέστε», με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι συγκρούσεις. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η αστυνομία της Βραζιλίας επιτέθηκε στους φιλοξενούμενους φιλάθλους. Το παιχνίδι κάπως έτσι ξεκίνησε με καθυστέρηση τριάντα λεπτών. 

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μάλιστα ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι έκανε νεύμα προς τους συμπαίκτες του να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο. Κατά την αποχώρησή των φιλοξενούμενων μάλιστα ο Ένζο Φερνάντες είπε να... πικάρει λίγο τους οπαδούς της Βραζιλίας. 

Συγκεκριμένα ο μέσος της Τσέλσι έδειξε το σήμα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που έχει η μπλούζα της Αργεντινής, θυμίζοντάς τους την κατάκτηση του Μουντιάλ τον περασμένο Δεκέμβρη. 

Το ξέσπασμα του Μέσι μετά τον αγώνα 

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Λιονέλ Μέσι, ξέσπασε για τη βαρβαρότητα της αστυνομίας, τονίζοντας πως θα μπορούσαν τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί χειρότερα. «Είδαμε πώς χτυπούσαν τον κόσμο, έγινε ήδη στον τελικό του Λιμπερταδόρες. Ήταν περισσότερο σε αυτό παρά στο παιχνίδι. Πήγαμε στα αποδυτήρια γιατί ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσουμε τα πάντα, θα μπορούσε να είχε συμβεί μια τραγωδία», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.