Ο Νεϊμάρ περνάει την πόρτα του χειρουργείου και μένει εκτός για 10 μήνες!

Νεϊμάρ

i

Νεϊμάρ/©Photo by Guillermo Legaria/Getty Images

Ο Νεϊμάρ περνάει την πόρτα του χειρουργείου και μένει εκτός για 10 μήνες!

Κώστας Τόπας 10:35 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 01.11.2023

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, ο Νεϊμάρ θα χειρουργηθεί στις 2 Νοεμβρίου στη Βραζιλία, δύο εβδομάδες μετά τη ρήξη του χιαστού που υπέστη με τη «Σελεσάο» και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για δέκα μήνες!

Η Αλ Χιλάλ δεν έχει δώσει ακόμη το τελικό πράσινο φως, αλλά η ημερομηνία της εγχείρησης έχει ήδη προγραμματιστεί. Σύμφωνα με την «Globo», ο Νεϊμάρ σχεδιάζει να χειρουργηθεί στη Βραζιλία στις 2 Νοεμβρίου για τη ρήξη των πρόσθιων χιαστών και του μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο. Η χειρουργική επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τον Ροντρίγκο Λάσμαρ, γιατρό της εθνικής Βραζιλίας. Ο χρόνος ανάρρωσης υπολογίζεται σε δέκα μήνες!

Ο Ροντρίγκο Λάσμαρ ήταν ήδη υπεύθυνος για την επέμβαση στον Νεϊμάρ για το κάταγμα του δεξιού του ποδιού το 2018. Οι λεπτομέρειες αυτής της επερχόμενης εγχείρησης αποτέλεσαν το αντικείμενο μιας μικρής μάχης μεταξύ της Αλ Χιλάλ, του συλλόγου του Νεϊμάρ στη Σαουδική Αραβία, και της Βραζιλίας. Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας βασίστηκαν στον χειρουργό της Λυών, Μπερτράντ Σόνερι Κόλετ, πολύ γνωστό για τη θεραπεία σοβαρών τραυματισμών στο γόνατο. Όμως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας πίεζε για τον Ροντρίγκο Λάσμαρ.

Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2024 είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του Copa America και ο «Νεϊ» δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα του, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο είναι «η χειρότερη που έχει ζήσει».