Μεγάλο σοκ με Νεϊμάρ - Υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου

Μεγάλο σοκ με Νεϊμάρ - Υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου

Ορέστης Καδδάς 23:30 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 18.10.2023

Ο Νεϊμάρ στάθηκε για μια ακόμα φορά άτυχος στην καριέρα του, καθώς στην αναμέτρηση κόντρα στην Ουρουγουάη υπέστη ρήξη χιαστού αλλά και μηνίσκου.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος αστέρας στην αναμέτρηση της Εθνικής του με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 υπέστη υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, όπως ανακοίνωσε η Αλ Χιλάλ.

Ο 31χρόνος αποχώρισε με φορείο από την αναμέτρηση, με τον ίδιο να είναι δακρυσμένος, από τον πόνο αλλά και την τύχη, που του γύρισε για μια ακόμα φορά την πλάτη. Στη συνέχεια εθεάθη να αποχωρεί χρησιμοποιώντας πατερίτσες.

Ο εξτρέμ της Αλ Χιλάλ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και αναμένεται να περάσει σύντομα στην πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Τον Φεβρουάριο του 2023 ο «Νέι» είχε βρεθεί αντιμέτωπος με έναν ακόμα σοβαρό τραυματισμό, στον αστράγαλο αυτήν τη φορά, που τον είχε αφήσει εκτός γηπέδων για 130 ημέρες.

Σάλος στην Βραζιλία: Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον διοργάνωσαν κρυφό πάρτι με γυναίκες πριν τη Βενεζουέλα  (vid)
WORLD CUP

12:30 - 14.10.2023

Σάλος στην Βραζιλία: Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον διοργάνωσαν κρυφό πάρτι με γυναίκες πριν τη Βενεζουέλα (vid)

Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία, με το μυστικό πάρτι που φαίνεται να διοργάνωσαν οι Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της «Σελεσάο» με την Βενεζουέλα.

Ο Νεϊμάρ πήγε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για 90 εκατομμύρια ευρώ, θέλοντας να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα μετά από το πολυτάραχο διάστημα που πέρασε στην Σεν Ζερμέν, αλλά θα χρειαστεί να περιμένει αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να το καταφέρει αυτό.