Σοβαρός τραυματισμός για Νεϊμάρ, αποχώρησε δακρυσμένος με φορείο (vids)

Νεϊμάρ

i

PrtScr

Σοβαρός τραυματισμός για Νεϊμάρ, αποχώρησε δακρυσμένος με φορείο (vids)

Κώστας Τόπας 08:03 - 18.10.2023

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατό του, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με πολύ πόνο, ζήτησε αλλαγή και έφυγε με δάκρυα από το γήπεδο πάνω σε φορείο.

Ουρουγουάη και Βραζιλία κόντραραν τις δυνάμεις τους στο Μοντεβιδέο για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και τον Καναδά το 2026.

Σο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε έπειτα από μαρκάρισμα του Νίκολας Ντε Λα Κρουζ. Ο αρχηγός της «Σελεσάο» έπιασε το αριστερό του γόνατο, ζήτησε αμέσως αλλαγή, έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε με φορείο και όλοι στην Βραζιλία περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Ο αστέρα της Αλ Χιλάλ θα παραμείνει στο Σάο Πάολο, όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις με τον φόβο ότι μπορεί να πρόκειται για τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο. που θα τον κρατούσε εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες. 'Οπως τόνισαν από την «Σελεσάο», υπάρχει πιθανότητα ο Νεϊμάρ να χάσει τα επόμενα παιχνίδια με Κολομβία και Αργεντινή το Νοέμβριο.

Για την ιστορία η Ουρουγουάη επικράτησε 2-0 της Βραζιλίας, χάρη στα γκολ των Ντάργουιν Νούνιες και Ντε Λα Κρους στο 42' και στο 77', αντίστοιχα. Με αυτόν τον τρόπο το ρεκόρ οκτώ ετών της Βραζιλίας όπου δεν είχε γνωρίσει ήττα σε εκτός έδρας ματς στα προκριματικά του Μουντιάλ (18 σερί παιχνίδια) έλαβε τέλος.